Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (122)

plakát

Take me out (2017) (pořad) odpad!

Trochu jsem doufal, ze v prubehu teto "show" se objevi William Foster. :)

plakát

Ant-Man (2015) 

Hned na okraj řeknu, že Paul Rudd je mi mnohem, sympatičtější v komediích typu I Love You, Man než jako hlavní postava akčního velkofilmu. Co se samotného filmu týče, jedná se o čistě marvelovský vzorec. S tím, že tentokrát se na plátně neobjeví žádná výraznější, zajímavější postava. Paul Rudd je zkrátka Paul Rudd v kostýmu, Evangeline Lily má málo prostoru, Corey Stoll jako hlavní záporák nijak z řady nevybočuje. Dalo by se říct, že nejbližší vztah si divák vytvoří k Antoniovi - létajícímu mravenci. A samozřejmě k Michaelu Douglasovi, který celý film drží (jak by řekli Američané: "He delivers"). Celkově mi Ant-Man přijde jako nejslabší marvelovský produkt. Ovšem to neznamená, že se nevrátí. Jestli to bude v samostatném filmu, nebo v Avengers, to si musíme počkat.

plakát

Comedy Central Roast of Justin Bieber (2015) (pořad) 

Slabej roastee = slabej roast. Ale našly se světlý chvilky. Pete Davidson, Jeff Ross a Martha Stewart suverénně nejlepší - zbytek tak trochu tonul v průměru. Kevin Hart jako roaster extrémně uřvanej, nesympatickej a nevtipnej. Ve srovnání s roastem Charlieho Sheena nebo Jamese Franca opravdu nic moc.

plakát

Kombo (2015) (pořad) 

Zatím jsem viděl jen díl s Hentai Corporation, ale plánuji sledovat dál. Vypadá to na velmi kvalitní pořad!

plakát

Legendy zločinu (2015) 

Rutinní film o mafiánech s klasickým příběhem typu "rise and fall", který ovšem ohromně zvedá Tom Hardy ve své dvojroli. Ostatní postavy jsou celkem obyčejné, ale Hardy tento film táhne neskutečným způsobem. Stále se nemůžu rozhodnout, kterého bratra zahrál lépe. Jeho výkon si skoro říká o zlatou sošku.

plakát

Správná dvojka (2015) (seriál) 

Pilot oplýval trochu cheesy hláškama, ale jak se série rozjede, tak je to lepší a lepší. Obsazení dobrý a Matthew mě stále baví. I když Go On bylo možná o fous lepší.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Za mě solidní nadprůměr! Nedovedu si ovšem ani představit, jaká bomba to musí být pro lidi, kteří na této sáze vyrostli. :)