Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Griffinovi

Griffinovi (1999)

Jeden z nejlepsich kreslenych serialu soucasnosti plny parodie, uzasnych hlasek, absurdne protahovanych scen a flashbacku. Tvurci se neboji opravdu niceho a s velkou chuti se opiraji i do tech nejvetsich tabu, ktera v Americe jsou. Postavy Briana, Stewieho, Clevelanda, Quagmira, Smrti, pedofilniho Herberta a starosty Adama Westa jsou naprosto genialni. Jen ten Peter by nemusel bejt takovej idiot :)

Dr. House

Dr. House (2004)

Hugh Laurie dobyl Ameriku ve velkém stylu. Tomuhle seriálu nemůžu nic vytknout. Kdykoliv se objeví v televizi, přestanu řešit cokoliv jsem zrovna řešil a spokojeně se dívám, jak si House ze všech udělá dobrý den a na závěr to zase vyřeší. :)

Ztraceni

Ztraceni (2004)

4 8 15 16 23 42. To že si do dneška pamatuji tuhle kombinaci napovídá, jak moc jsem tímhle seriálem žil. I přes lacinější konec a nezodpovězené otázky zůstanou LOST navždy mojí vášní.

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Scrubs jsou asi můj nejoblíbenější seriál. Objevil sem ho díky kamarádce někdy v roce 2006 a do dneška se na něj rád podívám, i když už před dvěma lety skončil. Mám tenhle seriál natolik rád, že jsem si koupil celou originální sadu všech osmi sezon (Říkám osmi, protože osmou sérií pro mě sérií opravdu skončil. Devátá řada, to už nebylo ono). Co říct k postavám. Mám je rád snad úplně všechny. Naprostá jednička je pro mě Janitor. Neil Flynn je prostě dokonalej v každý situaci a po shlédnutí všech bonusů, kde je jasný, že ty jeho falešný historky jsou čistá improvizace, se i po letech pořád válím smíchy. Pak je tu samozřejmě ústřední trio J.D. - Cox - Turk, který jsou stejně jako Neil, perfektní a kdykoliv se objeví ve scéně, je o zábavu postaráno. Elliot v podání Sarah Chalke je ze začátku možná až moc neurotická, ale člověk si na to zvykne. Mě osobně z hlavních postav vadí jen Carla. Na závěr si nechávám postavu Boba Kelsa, protože to je dost možná nejvtipnější seriálová postava na světě. Co slovo - to perla. Vedlejší postavy jsou v tomhle seriálu dokonalé snad všechny. Ať už je to právník Ted, sexistický chirurg Todd, řidič dodávky/ambulance Lloyd, nebo Coxova ex-manželka Jordan. Bill Lawrence zkrátka vytvořil výtečný komediální seriál, který se ovšem nebojí čas od času zabrousit do vážnějších scén, které na rozdíl od jiných seriálů, podává seriózně a vkusně. Zkrátka a dobře, Scrubs pro mě budou asi navždycky komediálním seriálem číslo jedna.

Californication

Californication (2007)

Wrong time. Wrong place. Wrong vagina! Hanka Moodyho si prostě zamilujete. A když ne, tak to nemáte smysl pro humor. Motherfuckaa. :)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Současná jednička komediálních sitcomů. O HIMYM se dá mluvit jako o moderních Přátelích. Kromě pár slabších dílů okolo 4. - 5. série se úroveň drží stále neuvěřitelně vysoko. A když by někoho přestal bavit příběh, tak je tu eště Barney Stinson a ten nikdy nezklame ;) Jasných 5* Edit: S poslední sérií odolávám pokušení svoje hodnocení snížit, protože osmá řada mě neuvěřitelně nebaví. Nicméně vždycky budu vzpomínat na perfektní sezóny 1 2 3, díky kterým nechávám 5 hvězd. Edit 2: I přes klesavou tendenci dokázali tvůrci HIMYMu vytvořit fantastický finálový díl, který byl, nebojím se říct, naprosto dokonalý! Po scénáristické stránce se všechno elegantně vyřešilo a konec je takový, jaký si asi každý divák tohoto 9 let trvajícího sitcomu mohl přát. Škoda slabší osmé a deváté řady. Na každý pád díky tvůrcům za poslední díl. Daddy's home.

Black Books

Black Books (2000)

Vynikající britský projekt. Tři série, každá po šesti dílech, utečou jako voda a vy budete chtít další. Dylan Moran je excelentní komik a herec (mimo jiné doporučuji jeho stand up výstupy - to je opravdu paráda) a Bill Bailey mu zdatně sekunduje. Tomuhle tandemu to prostě šlape a při jeho sledování je težké popadnout dech. Zkrátka a dobře poctivých 5 hvězd.

Ovládací panel
8 bodů