Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (69)

plakát

Kopačky (2017) (amatérský film) 

Hehe, takhle má vypadat punchline! Závěrečná titulková "rekapitulace" taky super. Na můj vkus to bylo možná až moc dlouhý, nicméně možná díky tomu lépe vyzněla ona "punchline". Pět bych tomu asi nedal, ale kvůli těm odpadkujícím retardům jí tam plácnu!

plakát

Biting Elbows: Bad Motherfucker (2013) (hudební videoklip) 

Kdyby nebylo toho epileptického střihu, tak přidám. A z POV bolej oči a hlava. Hudba je teda super jak svině,tempo zběsilé a několik momentů je nápaditejch a fakt bomba.

plakát

Já a robot (2013) (seriál) 

Tady je chytrolínů po prvním díle až do prdele. Pilot byl flufný, druhý díl byl flufný, třeba to celé bude flufné. Nebo třeba taky ne. Ale na soud to chce alespoň celou sérii. A spousta lidí už je tu celá vycákáná, buď jak je to úža nebo jak to stejně bude odpad. Jste banda pokryteckejch čuráků.

plakát

Jack a obři (2013) 

Rková verze s vykucháním nějakejch těch vojáčků, víc vtipně zabitejch obrů a "alespoň" prsa Eleanor venku a je to pět.

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Není třeba si lhát do kapsy, já se strašně smál a to od začátku do konce. Zkrátka si to na nic nehraje, má to pár vtipnejch odkazů na současnost, solidní gore, wtf bojové choreografie, pár vyloženě skvělých momentů (třeba ten cucáček co šahá Gemmě na kozy) a Famke Jenssen potvrdila statut MILF. Co víc byste jako od pohádky kurva chtěli? Pokropit vás steampunk rotačákem.

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

Já se bavil, někdy člověku stačí fakt málo. Třeba patnáctiletá holka, která porcuje záporáky na sračku. Už v jedničce byla Hit-Girl kouzelná, kde na konci vystřílela asi milion zabijáků, a pak si vyšlápla i na mafiánského bosse Marka Stronga. Čekal jsem s čím přindou tentokrát. Nebyl jsem zklamán, scéna na střeše vozu je jedna z nejlepších, které jsem u jakýchkoli jiných marvelových filmů postrádal. Proč prostě nevoRkujou ostatní homixárny. Hit-Girl by he musela sfouknout jako svíčku. A Jim Carrey jako Colonel and Stripes? Faktže jsem si pořídil na smsku záznam třech zabušní s výkřikem JEHOVAS WITNESS! Doufám, že se najde na pokračování.

plakát

M is for Mutiny (2013) (amatérský film) 

Mě se to líbilo, jasně chybí tomu docela dost, ale v rámci srovnání s některými jinými místními "tvůrci" to je o moc lepčí. Ještě bych dodal, že by uživatel džonmiler neměl komentovat amatérské filmy. Věci které totiž produkuje on, jsou hotová katastrofa.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Dětský splněný sen. Hrdina hrdinů futrál konečně zfilmovanej způsobem, kterej trhá koule. Bez tangáčů, s otcem Crowem a Costnerem šitými na míru (no homo), super větrem, kterej super věje tak, že super plášť super vlaje ze všech směrů a překvapivě normálníma ženskejma v hlavních rolích. Má to své chyby, nemá jich to uplně málo, ale kdo by se na ně nevysral, že jo. Viděno v IMAX. Epic scéna - "You think you can hit my mother?!"

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Nasraný Gerard Butler, "USA does not negotiate with terrorist" Harvey Dent, spousta hedšotů, Bílej dům rozstřílej na hadry i se spoustou nevinnejch civilistů okolo a pár vážně skvělejch hlášek. “You know what? Let’s play a game of fuck off. You go first.”