Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (69)

plakát

Griffinovi (1999) (seriál) 

Nůůůůdá.

plakát

Firefly (2002) (seriál) 

Malcolm Reynolds is THE captain. Aby se mi postavy nějaká sranda série dostaly pod kůži se mi fakt nestává. Naprosto geniální zábava, u které chybí minimálně dalších pět řad. (Použití čínštiny místo anglických nadávek posílá dusivé záchvaty smíchu skoro do bezvědomí. Pět. Pět. Pět. Pět.

plakát

Jurský park (1993) 

Absolutní zlom filmařiny a CGI. Bez tohohle filmu by nedokázali vzniknout další poklady světového filmu. Kam se serou nějaký avataři.

plakát

M is for Mutiny (2013) (amatérský film) 

Mě se to líbilo, jasně chybí tomu docela dost, ale v rámci srovnání s některými jinými místními "tvůrci" to je o moc lepčí. Ještě bych dodal, že by uživatel džonmiler neměl komentovat amatérské filmy. Věci které totiž produkuje on, jsou hotová katastrofa.

plakát

Mamma Mia! (2008) odpad!

No ty krávo, tenhle odpad bych dal dvakrát, kdyby to šlo. Nekecám, že mi z toho bylo špatně.

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

Já se bavil, někdy člověku stačí fakt málo. Třeba patnáctiletá holka, která porcuje záporáky na sračku. Už v jedničce byla Hit-Girl kouzelná, kde na konci vystřílela asi milion zabijáků, a pak si vyšlápla i na mafiánského bosse Marka Stronga. Čekal jsem s čím přindou tentokrát. Nebyl jsem zklamán, scéna na střeše vozu je jedna z nejlepších, které jsem u jakýchkoli jiných marvelových filmů postrádal. Proč prostě nevoRkujou ostatní homixárny. Hit-Girl by he musela sfouknout jako svíčku. A Jim Carrey jako Colonel and Stripes? Faktže jsem si pořídil na smsku záznam třech zabušní s výkřikem JEHOVAS WITNESS! Doufám, že se najde na pokračování.

plakát

Já a robot (2013) (seriál) 

Tady je chytrolínů po prvním díle až do prdele. Pilot byl flufný, druhý díl byl flufný, třeba to celé bude flufné. Nebo třeba taky ne. Ale na soud to chce alespoň celou sérii. A spousta lidí už je tu celá vycákáná, buď jak je to úža nebo jak to stejně bude odpad. Jste banda pokryteckejch čuráků.

plakát

Ostrov (2005) 

Jediná výhrada k postavě Djimona, jak najednou votočí o stovosumde. Nejdřív v klidu zdemoluje půl města a pak zachraňuje produkty. Tady fakt scénáristi měli dostat přes držku. Ostatní nedodělky jsem blahosklonně přehlížel.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Which would be worse - to live as a monster? Or to die as a good man? Nemám víc co bych řekl.

plakát

Vyfič! (2009) 

Jediný ženský "sport", na který bych byl ochoten se koukat. (Dívčí volejbal se nepočítá).