Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Co k tomuhle seriálu dodat? To co vymysleli pánové Grant a Naylor bych nevymyslel ani po konzumaci kila halucinogenních hub. Všechny postavy naprosto vynikající. Jejich hlášky bych mohl odříkávat do nekonečna. Já prostě nemám co vytknout...

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Není co dodávat...Tomuto seriálu jsem věrný od malička...

Haló, haló!

Haló, haló! (1982)

Můj oblíbený seriál není zrovna nejnovější, ale pobaví vždycky. Kavárník René v zajetí své ženy Edith, dvou servírek, němců, partizánů, anglánů, komunistickým odbojem atd. Prvotřídní výsměch válce a všemu co se v seriálu vyskytne. Každá postava má svoji specifickou hlášku, kterou si nikdy neodpustí. No prostě paráda...Hřeji bodré podoledne.

Futurama

Futurama (1999)

Animovaný seriál bez hranic...

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Většinu dílů první serie jsem sledoval se zatajeným dechem a hltal každou vteřinu. Dokonalé napětí, momenty překvapení a pak úleva, když dozorci nepřišli na to co se ve vězení kuje. Druhá už byla o něco slabší, ale pořád byla hodně dobrá, skrývání se a dokončování promakaných plánů Micheala Scofielda s detektivem FBI Mahonem v patách. Třetí už značně slábla a spolu se slabou čtvrtou se změnila v nastavovanou kaši. Z hrdinů se stali Copperfieldi co nespí, nejedí a dokonce už pracují pro Společnost a kdesi se tam vzala i Michealova máma, coby kupec Scylly. Proboha, tohle už mělo před dvěma seriema skončit...Přesto nechám 5* za tu našláplou první půlku celého seriálu a taky za roli T-Baga.

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

Nejde neznat, nejde se nesmát...