Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (214)

plakát

Zjevení (2012) 

Hodně dobré provedení hororových scén, pěkná atmosféra (hlavně v druhé půli), zajímavé nápady (objekty zkrz další objekty, hrdinka tluče do dveří hřebíky jen aby se zničeho nic objevila na té straně na které nechtěla, vylézající holčina z pračky alá Grudge, ...) ale bohužel scénář a příběh pokulhává. Kdyby pozitiva dostal do rukou někdo zkušenější, bylo by to o hodně zajímavější.

plakát

Reklama (2012) 

Myšlenka zajímavá (i když mně to nepřišlo až tak originální...), scénář trochu kostrbatý, provedení otřesné. Samozřejmně film doslovně vypovídá o dnešním marketingu a v podstatě o jednom ze světových problémů, to není tajemstvím snad už nikomu. Jen je škoda že rozpočet nebyl větší nebo scénář nedostal do ruky někdo s většíma zkušenostma. Škoda, mohl to bejt pěkně hustej mindfuck. P.S.: Trailer je sakra lepší a to nejen qr kódům vedoucím na... Kdo chce, ten si to najde :)

plakát

Cosmopolis (2012) 

Netuším co si myslet, ale i tak nebudu předvádět extrémní hodnocení. Jeden z těch filmů kterých se jedinec zamyslí, nebo si alespoň myslí že se zamyslel. Trochu odtažité ale účel nejspíš plní. Alespoň co vidím na sobě. Hodnocení tu nechávám na 50%, protože tu nemá smysl. Soundtrack je skovstnej.

plakát

Hamilton: V zájmu státu (2012) 

Moc pěkně natočený, pěkné herečky, a pěkné exteriéry ale... Málo akce, málo příběhu, chybí mi tam prostě trochu hlubší spojitosti.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Toto pánové a dámy, je přesně to co jsem hledal. Krutopřísnej mindfuck odehrávající se v letech 1950 (a tak nějak), napůl detektivka, thriller a drama. Jedná o super zážitek a perfektní atmosféru. "Why are you so wet, baby?"

plakát

Evidence (2012) 

Nikdy mi hodina nepřišla tak dlouhá... Prvních 70% filmu docela nudnej šeď klasických teenagerských vyvražďováků s občasnou zajímavou chvilkou. Posledních 30% filmu vypadá jako sci-fi zombie post-apo akce ale v podstatě víc než vysvětluje, spíš se do příběhu zamotává. Kamera v poslední části filmu je ostřesná, efekty taky, takže se to dost těžko sleduje (a to nemluvim o lidech trpících epilepsíí, kterým tenhle film nedoporučuju).Mě tyhle zmatený krváky už nic neříkaj. 25% a nejsem si ani jistej proč.

plakát

Mysli jako on (2012) 

Trochu škoda že to byla až taková slaďárna ale obsazení a vtípky to vyrovnali!

plakát

Chata v horách (2012) 

Fuuu, wau... Fakt nevim co si mám myslet. Čekal jsem něco zlehka tomu podobnýho ale tohle je už silnej extrém. Horor se díky vtipúm a meziscénkám "za sklem" neděje, celkově to dost kazí atmosféru. Kdyby u toho bylo že se jedná o Sci-fi tak bych to bral asi jinak. Celou dobu jsem měl pocit vykrádačky několika filmů (The Evil Dead, The Cube, Alien a další na který si teď nevzpomenu) a moje pocit se střídali s nadšením a zhnusením. Tohle je jedním z mnoha důkazů, že tak vážnej žánr jako horor se nemůže mixovat s komedií. P.S.: Sigourney Weaver to fakt zabila :D

plakát

Tajemství starého hotelu (2011) 

Určitě bych dal rád větší hodnocení, ten film na to má, ale nedostatek vysvětlení alespoň něčeho tomu prostě brání. Na druhou stranu, znám filmy u kterých závěrečné hodnocení spíš film shodilo, ale zde opravdu určitá pointa chybí. Jinak chvála za skoro až komorní atmosféru a výběr interiérů, a taky přijemné netradiční herce. Sara Paxton, kterou jsem do teď neznal, zahrála tuto roli opravdu dobře.

plakát

Tajemný muž (2012) 

Slušnej mindfuck, docela jsem překvapenej a trochu i vyjevenej. Někdy musim zkouknout znovu.