Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (47)

plakát

Ježíš je normální! (2008) 

Dokument je trochu silný slovo, spíš je to souhrn záběrů z prostředí náboženský sekty. Přínos je však v tom, že odhaluje podstatu takový sekty v celý její nahotě. Uvidíte, jak tihle blázni pracujou s dětma a jak s dospělýma, že dospělí jsou kolikrát infantilnější než děti, a uslyšíte asi 200x slovo "haleluja" :) Rozhodně stojí za zkouknutí.

plakát

Freddyho smrt - Poslední noční můra (1991) 

Naprosté zklamání. Teda ne že bych po čtyřce a pětce očekával nějaké výraznější zlepšení, ale tenhle díl celou sérii totálně pohřbil. Z hororové jedničky se evolučně stala trapná slátanina, která v podobě tohoto dílu dosáhla svého vrcholu. Vůbec žádná atmosféra, příšerný scénář a bezduchý děj, trapné dialogy, a tak bych mohl pokračovat ještě hodně řádků... Ztráta času.

plakát

Můj učitel Ibrahim (2003) 

Naprostá ztráta času, nic mi to nedalo. Neuvěřitelně nudný film prokládaný moudry Ibrahima, které mi začaly lézt brzo na nervy.

plakát

Podezřelé chování (1998) 

Pro tenhle film mám slabost. Je tam sice plno klišé typických pro béčkový filmy, ale má to atmosféru, která mě vždy vtáhne do děje a nepustí.

plakát

Paranormal Activity (2007) 

Trošku pomalejší rozjezd, ale s každou další nocí přichází nepříjemnější mrazení a napjatého očekávání toho, co se stane. Nápad s amatérskou kamerou strach umocňoval, stejně jako v mém oblíbeném hororu Záhada Blair Witch. Na tenhle film se vyplatí jít do kina, ta atmosféra je o něčem jiném než u televize nebo počítače.

plakát

Nikdy to nevzdávej (2008) 

Tenhle film obsahuje snad všechny klišé teenagerovskýho hollywoodskýho filmu. Nicméně mě to docela chytlo a bojový filmy mám rád, takže lepší tři hvězdičky:)

plakát

Noc v muzeu 2 (2009) 

Příjemná komedie, která prvnímu dílu ostudu rozhodně nedělá. Film je samozřejmě určen hlavně pro nenáročného diváka a já se k tomu hrdě hlásím:)

plakát

Rychlé šípy (1969) (seriál) 

Úplně na mě dolehla ta tíseň Stínadel a jejich temných zákoutí:) Nicméně tento seriál trochu sráží některé herecké výkony, které jsou tak strojené, že to ani vzhledem k nízkému věku herců nejde přehlížet.

plakát

Ti druzí (2001) 

Nemůžu jinak. Skvělá duchařina, která mě dokázala párkrát dost vylekat. K tomu přičítám napínavý děj, skvělou Nicole a strhující závěr.

plakát

Nebezpečná rychlost (1994) 

Mám sice několik výhrad, co se týče nelogičností, kýčovitých scén a nepovedených vtípků, ale akce to byla dobrá a bavilo mě to.