Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (624)

plakát

Break Point - Season 2 (2024) (série) 

Frances Tiafoe opakujici, ze je reprezentantem cerne barvy pleti v bilem sportu. Ale tusim spravne, ze takto postavene smysleni pana inteligenta neni rasismus. Naopak Netlix a vyspela zapadni produkce uznale kyva hlavou.

plakát

Podruhé mě neoklameš (2024) (seriál) odpad!

V hlavni roli detektiva Arab. Mame radost. Arabove jsou preci skveli herci.

plakát

Americká štvanice: Útok na Bostonský maraton (2023) (seriál) 

Multi kulti, kulti multi. American dream, ktery nezadržitelně proniká přes západ i do Evropy. Aniž bychom si to uvědomovali, do pár let budeme multikulturně obohacování na pravidelné bázi. Belgie, Francie a Velká Británie už to obohacení prožívají týden co týden. Všichni ti sráči, kteří tohle umožňují nebo dokonce i schvalují, by měly být multikulturně obohacení doprdele bandou multikulturnich kozomrdů. Sráči. Sráči. Sráči.

plakát

Berlín (2023) (seriál) 

Velke zklamani. Akce nulova, napeti minimalni. Pouze nesmyslne vztahove dialogy a vzpominky na byvale/soucasne/budouci lasky. Dokoukal jsem polovinu dilu a nemam jedinou motivaci ztracet cas dal.

plakát

Den po dni (2023) (seriál) 

"Dobře že jsme měli evakuační cvičení minulý týden." "Pane, pane, naměřili 620 a maximální přípustná hodnota je 470." "Komotyko, vysvětlete mi, co to znamená?" "Pane, to znamená, že se reaktor může poškodit." "A když se poškodí, bude v něm díra?" "Ano pane." "A je to bezpečné?"

plakát

Equalizer 3: Poslední kapitola (2023) 

Dostal jsem přesně to, co jsem čekal, to, na co jsem se těšil. Děkuji a prosím chci jít za 3 roky na díl s číslem 4.

plakát

Sexuální výchova - Série 4 (2023) (série) odpad!

A západní svět se nemůže nabažit nekonečnou masturbací nad černoškou líbající se s asiatkou zabalenou v hadru přes obličej. O ano, ano, prosím ještě víc, ať je na světě o hektolitr víc semene vanoucího ze západu. Chce to ještě mnohem víc veřejné onanie, aby si dorůstající generace vštípila do hlavy, že je normální hulit chulina dvěma černochům s náušnicí a kozačkami, když mám bimbase mezi nohami taky. Pohlaví je, děti, totiž věc názoru, nikoli přírody. A pokud to nechápete, tak jste nemorální fašisti xenofobové rasisti a zlo dnešní doby.

plakát

Surové diamanty (2023) (seriál) odpad!

horko těžko jsem doslova ukoukal dva díly, naprosto nestravitelná podívaná o ničem

plakát

The Last of Us (2023) (seriál) odpad!

Tak nějak někdo někam jde a za 9. dílů tam možná dojde. Po cestě si povídá, aby to rychleji uteklo. Vskutku zábava.

plakát

Batman (2022) 

Nekonečná nuda. Hvězdička z lístosti. Neutkvěla mi v paměti jediná scéna.