Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (624)

plakát

Černobílý svět (2011) 

Biased mind, bad mind. Autoři si navíc krásně pohráli i mou předpojatostí, kvůli které jsem zprvu odsoudil povahu kozaté blondýnky. Mýlil jsem se.

plakát

Patrola (2012) 

Syrové, šťavnaté, výborné!

plakát

Světová invaze (2011) 

"Už to mám. Musíme je střílet do srdce. Tam je jejich slabina!" :D :D :D :D :D :D :D :D

plakát

Frozen (2010) 

Stejně nelogické ohledně volených řešení k záchraně jako u Unstoppable. Oceňuji záběry s vlky a závěrečné drama.

plakát

Polojasno (1999) (TV film) 

Ti kameramani.... !!! !!! !!! Ne Ne NE !!!!!!!!! Ne, nechci sledovat umělecké záběry. Opakuji po čtyřsté dvacáté deváté - divák nesmí kameru ve filmu vnímat. Tak už si to prosím, vy, národní umělci, zapamatujte, jako že se Zeman jmenuju!

plakát

Deník nymfomanky (2008) odpad!

Babička předá své vnučce poselství. Kdybych bývala byla měla mládí před sebou, mrdala bych s každým. Holce slza ukápne a rozhodne se, že ona svůj život nepromarní, ale promrdá. Vskutku výtečný námět, stejně kvalitní ztvárnění...

plakát

Podoby Václava Klause (2013) (TV film) 

Nejsem si zcela jist, zda jsem viděl dokument o Václavu Klausovi nebo o Pražském Hradu. I mezi tím málem se ale dalo vytušit pár světlých míst a pojmout několik profesorových myšlenek... Nejlepší dokument o Klausovi je zřejmě "Václav Klaus pohledem Juraje Jakubiska (GEN) - 1993"

plakát

Expremiéři (2014) (seriál) odpad!

Pana Ježka znám osobně. Jakkoli je to člověk morálně vyzrálý, sympatický a důvěryhodný, má dvě vady komplementárně spojené, nedokáže myšlenku udržet ani myšlenku opustit. Připustím-li, že takový člověk spoluutvářel transformaci české ekonomiky, no ... Bylo nanejvýš pravděpodobné, že se najdou zmrdi, kteří zneužijí jeho dobrosrdečnosti a zároveň naivitě, a kupónovou privatizaci pojmou jako snadnou cestu k osobnímu obohacení ... Díly jako takové jsou nevýrazné, nicneřešící, amatérské. Pokud mi vyjde čas, někdy natočím lepší verzi. UPDATE: Po pár dílech musím prohlásit: šílenost! Urážlivé díly, prázdné. Vypatlat tak zajímavé téma, propůjčit ho do rukou studentů, kteří jej neuvěřitelně zbabrají, no to je zločin, to je zločin!!!

plakát

Street Kings (2008) 

Film, který si hraje na strašně chytrý a dokonalý, a přitom je tak hloupý a tuctový. Podobně jako mé komentáře na csfd.

plakát

Úhel pohledu (2008) 

Málokdy se povede simultánní děj tak umně prolnout, abych jej dokázal zavnímat jakožto celek. A navíc zase ta Emerika ve spreji!