Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Tohle je seriál, který se vám nikdy neokouká. Stále se budete smát vtipům a pořád se vám neohrajou. Takových je opravdu málo.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Poslední 4 série už stojí opravdu za bačkoru. Proto musím dát hodnocení dolů - celkový dojem to hodně kazí převážně poslední 2 série. Škoda, tento seriál měl už dávno skončit, dokud nebyl trapnej a nudnej.

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

s další sérií jde hodnocení níž a níž. Druhá není dobrá a třetí se vrací na začátek. Umělě natahované. Už to mělo skončit dávno. Pořád dávám 5* za vynikající první sérii a za sice chvilkové, ale o to krásnější okamžiky s Haywirem Patoshikem

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Prostě pecka. Garantuju Vám, že se budete smát v každém díle. Těch 22 minut strávíte v naprostém potěšení a rozkoši, aniž by jste byli nuceni požít podpůrných prostředků THC. Ono to není jenom lepší IT Crowd - ono je to geniální The Big Bang Theory ... Doporučuju Všem. Úspěch zaručen. Osobně já jsem shlédnu celou první serii v jednom dni. Je to jak droga. Takový permanentní přísun kvalitního humoru po tak dlouho jsem už dlouho nezažil.

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Když už si myslíte, že seriál upadá do stereotypu a nudy, tak vždy se stane něco, nad čím tak akorát člověk řekne " What the fuck was that?! " a prostě musíte se kouknout na další díl. Dle mého názoru je to zatím nejlepší seriál všech dob, ale uvídíme co přinesou další série. Trojka je hotová, bude se natáčet čtyřka a pak pětka ... No uvidíme jestli nás ještě něco překvapí. Dodatek - po 4. serii si nemyslim ze je to nejlepsi serial vsech dob a taky jsem zklamaný. Na 5. serii se budu dívat jen proto, že jsem u toho ztravil uz tolik casu. Dodatek - tak nemůžu se ubránit pocitu, že jsem se díval na začátek úplně jiného seriálu, než byl jeho konec. Vždyť vlastně 4. - 6. série nedávala vlastně vůbec smysl a konec byl vyloženě na průstřel hlavy. Zde se stávka podepsala asi nejvíc. Geniální jednička, skvělá dvojka a dobrá trojka a pak už jenom balast a bullshit.

Angel

Angel (1999)

Jsem teprve v půlce první série, ale už teď musím říct, že se na to dívám mnohem raději než na 4. sérii Buffy. Je to lepší, záživnější, svěží a s velkým potenciálem. Go Angel go .. nebo teda fly Angel fly? =) Dodatek 1: Je to pecka. Mnohem zábavnější a propracovanější než Buffy kdy byla. Snad první 3 serie se dají rovnat. Angel prostě válí. Ten kluk mě dostal. Chci víc chci víc ... Super díly, které vyčnívají - 1x08 I will remember you, 1x14 I've got you under my skin, 1x17 Eternity, 2x02 Are you now or have you ever been, 2x06 Guise will be Guise, 2x08 The Shroud of Rahmon, 2x09 The Trial, 3x04 Carpe Noctem, 3x09 Lullaby, 3x11 Birthday, 4x06 Spin the bottle, 4x08 Habeas Corpses. Dodatek 2: Uuuu maso. Je to neuvěřitelný, ale včera jsem dokoukal poslední díl a už je mi teď smutno, že nebude víc Angela. Pátá série už začíná trochu upadat, ale v každé sérii jsou minimálně jeden, dva díly, kvůli kterým stojí na to koukat. Vyzdvihnul bych především díly 5x04 Hell Bound, 5x14 Smile Time, 5x15 Hole in the World a 5x17 Underneath. Tak sbohem Angele, bylo to fajn. Překonal si Buffy po třetí sérii i sám sebe řekl bych ... A ještě něco - začal jsem to sledovat znovu celé od začátku a všímám si teď jiných detailů a jeden je obzvlášt velký - postava Wesley Wyndam-Pryce si tak trochu ukradla seriál pro sebe. V Buffy naprosto nesympatický a otřesný, v Angelovi si ho začínám opravdu zamlouvat. A to nemyslím jen jeho vývoj, kdy se z něho stává bad-ass mothef fucker, ale i právě na jeho počátcích v seriálu - prostě dobrý :)

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

Není to vyloženě pecka jako BBT nebo RD, ale přesto je to seriál velice populární a pro mě má jednu zásadní věc. Vždy mě příjemně pobaví u nějakého pokrmu. Takže se zřejmě stal oblíbeným právě proto. Každopádně jsou slabší díly a lepší díly, ale celkově patří TaHM do té lepší skupiny mezi seriály.