Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Barry Lyndon

Barry Lyndon (1975)

Dokonalost. Tady snad ani nic jiného napsat nejde. Vypisovat jednotlivé pozitivní aspekty opravdu nemá smysl, protože každá drobnost je vypilována do nejmenšího detailu a všechno perfektně zapadá do celku. Opravdové umělecké dílo, vrcholné Kubrickovo dílo, nejlepší historický film, co jsem viděl a možná i nejlepší film vůbec. Snad ještě dodám, že skrz tenhle film mě dovedlo okouzlit i historické období, které jsem odjakživa považoval za odporné.

Studená ryba

Studená ryba (2010)

Težko nějak slovy rozebrat nebo ohodnotit tenhle naprostý chaos, který je přitom tak samozřejmý a jasný. Úžasné=)

Klub rváčů

Klub rváčů (1999)

Ještě na základce jsem ve dvě v noci přepínal programy telce. Všude samé hovna, telešoping a tak. Ale co jiného dělat. Komp sem neměl. A najednou, když se rozhodnu naposledy zkusit jestli opravdu nikde není nic koukatelného, z televize na mě míři ovladačem chlápek s kruhama před očima a vykládá jaké to je, když rok nemůže spát. Pecka a dokonce v původním zněním, což tehda v bedně nebylo obvyklé, nevím jak dneska. Už jsem viděl spoustu lepších filmů, ale tohle je přesně ten, u kterého jsem zjistil, že nemusí být jen o partě amíků, co zachrání zemi před meteoritem, nebo utečených dinosaurech.

Barbar

Barbar (2009)

jo takhle nějak se cítím na procházce lesem

Království nebeské

Království nebeské (2005)

Musím znovu vidět. Hlavně režisérská verze mě vždycky nevysvětlitelně uchvátí, ale nějak to nekoresponduje s okolními názory. Rok jsem to neviděl, což není moc dlouho, nevím..