Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (153)

plakát

Rodinka na kousky (2015) (seriál) 

Konvenční, místy vykrádačka jiných seriálů, neurazí, většinou ani nerozesměje.

plakát

Kurýr (2012) (seriál) 

Je to postavený hlavně na akčních scénách. Problém je, že ty scény jsou tak tragicky neuvěřitelný, až to bolí. Nesmyslně nerealistický a zabalený do dávky efektní namachrovanosti. Jak vždycky se otočí záběr na Vance, který točí volantem jak v žigulíku, chytám se za hlavu.

plakát

Americký táta (2005) (seriál) 

Autoři Griffinovejch neveděj co roupama dělat tak točej další seriály. Maj štěstí, že jsou tak dobrý.

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Film je silně nevšední. Aspoň takového názoru jsem se ujal z počátku. Skoro až moc. Podivné etapy života Mr. Nobody se briskně střídají jedna za druhou až vaše oči neví kam skočit. To ale zase není přímo můj šálek kávy. Jakoby se film snažil svou nezajímavost nahradit záhadností a šíleností. Jenže to má 141 minut a přání rozluštění záhady mezitím pomine. A když pomine v touze očekávaného konce zjistíte, že vám zbývá 75 minut filmu. A radši jdete se projít ven na sluníčko.

plakát

Lincoln (2012) 

Film mě překvapil. Po shlédnutí místního hodnocení jsem očekával, že budu film po několika minutách přepínat. Ale ne. Film se sice noří do dialogů nerušených žádnou pravidelnější akcí, ale diváka určitých pasážích strhne. Samozřejmě dokud na vás nevystřelí lovestory od Kofoly na horolezeččí stěně. Slabou stránkou je, že si film zakládá na idealizaci některých postav a je poměrně silně populárně zaměřen. Snaží se tulit k názorům obecenstva a vybrat si jejich přízeň. Čtyři hvězdičky dávám, protože si myslím, že si zaslouží o trochu více, než je mu přisouzeno místními hodnotiteli.

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Ne, zpívajícího Pierce Brosnana na hity ABBY nechme dalším generacím, dnes to nebylo pochopeno.

plakát

Doktorka z Dixie (2011) (seriál) 

Zase jako kdybych to už viděl. Vtipy jsou neoriginální a stupidní. Už jen z náznaku víte, o čem to bude, co postavy řeknou v příštích vteřinách. Natočené podle šablony na úspěch. Piece of shit.

plakát

Ztracenci (1983) 

Coppolův styl režírování byl touto dobou bohužel již dávno překonaný.