Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (9 141)

plakát

Pozůstalí - Pilot (2014) (epizoda) 

"Ta ztráta mě mrzí !!" - "A je to ztráta ??"

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

"Jsem rád, kde jsem.. Ani jsem si neuvědomoval jak moc, dokud jsem v trávě nezahlíd tvou holou prdel.." ;) Tvůrčí ambice sympaťáka Bradleyho Coopera mě baví a fascinují stejně jako tradičně skvostná Lady Gaga.. Tahle fantastická profesionálka svým herectvím zde jen dokazuje, že její popová provokativní image platí za rovněž skvostně odehranou roli.. Co na tom, že tenhle biják platí už za třetí remake téhož !! Bradley to zvládl..

plakát

Statečný Azmun (1986) (TV film) 

"Jestli tu zůstaneš, přemluvím dědečka, aby tě proměnil v mořského koníka.. A budeš mě vozit v kočárku z lastur !!" ;) Vskutku velmi dobrá a nesmírně zajímavá adaptace báchorky ze sovětské sítě.. Jordánová s Kuršovou stvořily pohádku s poněkud ekologickým poselstvím a především zásadně ženským obsahem.. Většina ženských postav se stává hybately děje, muži naopak překvapivě o ničem nerozhodují..

plakát

Temný případ - Série 3 (2019) (série) 

Výtečná žánrovka výtečného Pizzolatta, třetí řada nic na projektu zásadně nemění a přitom zcela zásadně ano, podobně jako se změnila atmosféra ve Státech.. Ovšem styl, jakým tvůrci nyní pracují s ženskými postavami nutí k zamyšlení, styl i jeho proměna.. Možná jen reaguje na divácké ohlasy..

plakát

Příklady táhnou (1939) 

"Kdopak tu hraje na varhany ??" - "Tvůj samostříl !!" ;)

plakát

Bezvousák a princezna Kamila (1994) (TV film) 

"Že já si nevzala radši toho Bezvousáka !!" ;) Jalovou a naivní přehrávanou nakonec posílá úplně do kopru ten doslovný závěr, tak jednoho zaujmou snad jen ty bizarní vypravěčské postupy Jiřinky s pomlčkou.. Tolik monologů jsem dlouho v podobné žánrovce léta neviděl !!