Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (9 138)

plakát

Gangster Ka: Afričan (2015) 

"Jak v tom jednou lítáte, po chvíli vás stejně začnou svrbět prsty.."

plakát

U konce s dechem (1960) 

"Znáš Williama Faulknera ??" - "Ne !! Spala jsi s ním ??" ;) Debutantovi snadno dojde dech, ne však velkému Godardovi..

plakát

Přátelé - Ross a Elizabetin otec (2000) (epizoda) 

"Dozvěděl jsem se, že mě chce Elizabethin otec poznat !!" - "Moment !! Nezavěšuj !! Ty nejsi Elizabethin táta ?!" ;) Geniální Bruce Willis, tady ještě hvězda absolutní velikosti !!

plakát

Přátelé - Mac a C.H.E.E.S.E. (2000) (epizoda) 

"Když tu roli nedostanu, už nikdy nebudu jíst makarony se sýrem !! Né né né, to jsem přehnal !! Beru zpět !!" ;)

plakát

Přátelé - Joey a lednička (2000) (epizoda) 

"Ale co když tam odjede a vyspí se s ohromnou spoustou kluků ??" - "Tak si tuhle možná nevezmeš !!" ;)

plakát

Kadeřnictví (2018) (seriál) 

Zase jednou pěknej slint !! Asociace s Neymarovým letošním spaghetti účesem je nasnadě, trapas na který se nedá koukat a který následně budí posměch.. Další fantastická řachanda z vaší Ulice na rohu Růžové zahrady.. Arichtev a spol nezvládají timing, pointu, více než rozmazané charaktery, natož smysluplné dialogy, a tak tohle Kadeřnictví platí snad jen za jalové pásmo skečů..

plakát

Na hraně temnoty (2010) 

"Co si o sobě kurva myslíte, Cravene ??" - "Že nemám co ztratit a že oni jsou mi u prdele.." Skvostný návrat velkého Mela na filmová plátna s bondovským režisérem vyústil ve velmi dobrý mnohovrstevnatý akční biják, který však ve finále nemá koule dotáhnout své poselství do konce..

plakát

Něžné vlny (2013) 

"Teda to je nechutný !! Podívej se !! Oni si snad holej i podpaždí !!" ;) Kýčovitá poezie na setrvačník, ještě vyprázdněnější než další rádoby nostalgické bijáky, jež Vejdělek "vykrádá".. Další překrásná a milá Vyprávěj!da pro uplakané nostalgiky s obsesivně fetišistickými obtížemi, které eskalují ve výkřiky typu "Takovou teplákovku nosila moje máma !!".. A tak jen zvažuji, zda mě víc irituje účes Hynka Čermáka nebo ta zoufalá scéna z revolučního náměstí, s níž si Vejdělek honil triko již při propagaci.. Podvratné (či naopak jakkoli konejšivé) asi jako pohlazení obuškem od fízla..

plakát

Konec draka Kusodrápa (1971) (TV film) 

"A s komáry ?? S komáry jsem měl taky potíže.. Ti mě neustále bodali do čumáku, když jsem měl spalničky.. Tak jsem z nich dělal velbloudy !! ;)" Skvostně obsazená, když velký široký Menšík tradičně improvizuje jako o život, hravá alegorie.. Kraus se nevyhne zbytečnostem a vede herce k pitvoření, i tak ovšem tahle zapomenutá hříčka (nejen) se slovy nadchne i dnes.. Konec již v úvodu dává tušit, co přijde..