Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (15)

60 pečetí

60 pečetí (2013) (pořad)

Nejznámější české a slovenské osobnosti vzpomínají na své první setkání s televizí při příležitosti šedesátiletého výročí České televize.

POPOZ

POPOZ (2013) (seriál)

Holandská pobočka americké kabelové stanice Comedy Central přichází s novým naprosto nekorektním seriálem POPOZ, jenž vypráví příběhy dvou policejních detektivů, Iva a Randyho, kteří dají zapomenout na vše, co jste si kdy o policistech mysleli, když řeší i ty docela běžné případy těmi nejbizarnějšími způsoby, jaké si jen dovedete představit. Šílené gagy, všudypřítomná absurdita a ten nejčernější humor, to vše je POPOZ!

Blind Turn

Blind Turn (2012)

Samantha Holt viděla svou budoucnost velmi jasně, vedla snadný život se svým snoubencem, až do osudné noci, kdy došlo osudné nehodě. Zlomená Samantha pak musí bojovat s vlastními démony a svým hrůzným tajemstvím.
Bruce Miller, oddaný otec a manžel, který té noci ztratil vše, na čem mu záleželo, se však o rok později rozhodne naplnit vlastní šílené představy spravedlnosti.

Na vlnách se Parník houpá

Na vlnách se Parník houpá (2006) (pořad)

Jaromír Nohavica, Vladimír Mišík, Dan Bárta či Peter Lipa, který se svojí kapelou křtil klubové pódium, vzpomínají a s mnohými dalšími hosty rekapitulují desetiletou éru proslulého ostravského (nejen) jazzového Klubu Parník.

Odpusť

Odpusť (2006)

Herečka Viollet čeká dítě a po rozhovoru se svojí psycholožkou, za níž dochází kvůli svým psychickým problémům způsobeným despotickým otcem, se rozhodne natočit dokument o svojí rodině. Setkává se s bývalým milencem své matky a na povrch začínají vyplouvat dlouho skrytá tajemství, jež měla raději zůstat skryta.

Trouble in Paradise

Trouble in Paradise (2003)

O krabech poustevnících snad slyšel každý. V tomto případě ovšem sledujeme příběh jedince, který byl až příliš velký samotář a o svůj ostrov se rozhodně nechtěl dělit ani s kokosovým ořechem .

Delfín Filík

Delfín Filík (1990) (seriál)

Velmi originální příběhy kolem delfína puberťáka Filíka, který způsobí spoustu zmatků a rozruchu nejen v Praze, a vzájemného poznávání se lidí s delfíny, kteří byli scénáristkou Květou Kuršovou tentokrát kromě své proslulé inteligence obdařeni dokonce i schopností mluvit lidskou řečí či měnit svoji podobu.

Názvy jednotlivých epizod:
1. Filík se představuje
2. Jak Filík hledal Prahu
3. Jak Filík našel kamarády
4. Není ryba jako ryba
5. Vlna šplouchá na maják
6. SOS
7. Konec dobrý, všechno dobré

Čtyřlístek - Signály z neznáma

Čtyřlístek - Signály z neznáma (1990) (epizoda)

Jednoho klidného odpoledne hrdiny Čtyřlístku navštíví jejich vesmírní dvojníci a pozvou je na cestu létající čajovou konvicí napříč mírumilovným "Kuchyňským vesmírem". Napadne je však loupeživý Bimbác a zdá se, že mu nemohou uniknout a že je s nimi konec. Nebo je vše poněkud jinak?

Bakaláři - Babička

Bakaláři - Babička (1986) (epizoda)

Karel s Barborou pozvou Barbořinu svéráznou matku, aby se k nim přestěhovala kvůli jejich dvěma malým dětem. Prvotní nadšení však zejména u Karla rychle ochladne. Nehodlá se smířit nejen s její nezdravou šetrností, ale i s jejím neustálým poučováním, a tak se její konání rozhodne sabotovat. Babička posedlost však nakonec doslova ohrozí její vlastní život.

Bakaláři - Abiturientský večírek

Bakaláři - Abiturientský večírek (1980) (epizoda)

Bakalářská povídka, v níž se na jednom školním srazu po letech setkávají bývalí manželé v podání Radoslava Brzobohatého a Jany Hlaváčové, přičemž oba kupodivu zjišťují, že si nejsou až tak úplně cizí, a on se rozhodne svoji bývalou lásku získat zpět.

Bakaláři - Košile

Bakaláři - Košile (1980) (epizoda)

Bakalářská povídka vyprávějící o jednom nepodařeném manželství. Mladí manželé se dvěma malými dětmi se rozvádějí kvůli mužovu alkoholismu, s nímž však on zpočátku nehodlá nic dělat. Domluví se, že dětem nic neřeknou. Situace se vyhrocuje, nejsou už spolu schopni ani mluvit, posílají si vzkazy přes děti, až se muž rozhodne odstěhovat na ubytovnu. V naplánovaný den odchodu však dostane od dětí dárky k narozeninám a zdánlivě ztracené manželství nečekaně dostane nový impulz.

Bakaláři - Zabijačka

Bakaláři - Zabijačka (1980) (epizoda)

Bakalářský příběh z pera Jaroslava Dietla, která vypráví příběh jednoho zamilovaného páru, který si těsně před svatbou pořídí prase, s nímž si však později neví rady, když se rozejdou. O vzájemné usmíření se však paradoxně nakonec nechtěně postará lakomá maminka nevěsty.

Bakaláři - Lázně

Bakaláři - Lázně (1978) (epizoda)

Slovo lázně vždy jistě vyvolává pocit odpočinku a relaxace, že se odtud však často lidé vracejí zpět ke svým rodinám se záletnými tajemstvími, která by se raději neměla nikdy dostat ven, už také dlouhá léta platí za ověřený a známý fakt. A o následcích jednoho takového původně ozdravného pobytu pojednává právě tato bakalářská povídka, která diváka jistě musí nalákat na Ivu Janžurovou a Zdeňka Řehoře v hlavních rolích.

Bakaláři - Zip

Bakaláři - Zip (1978) (epizoda)

Všichni to dobře známe, občas se přihodí nějaká trapná situace, bohužel však většinou právě v okamžiku, kdy se snažíme udělat dojem, kdy se to nejméně hodí. A o tom se přesvědčí i hrdinka příběhu Jiřina v podání Jany Hlaváčové, která se ve vypůjčených šatech vydá na schůzku se Standou, aby s hrůzou zjistila, jakou paseku může napáchat věc tak obyčejná, jako je zip. Standa s tváří Luďka Munzara se však v kritické chvíli ukáže jako velký sympaťák a kavalír, a tak tahle povídka osvědčeného dua Dudek, Dietl ani nemůže dopadnout špatně...

Bakaláři - Nevěsta

Bakaláři - Nevěsta (1977) (epizoda)

Že svatby vždy bývají plné nezadaných vdavek chtivých žen, to je starý známý fakt, ale že i na vlastní svatbě se může ženich zamilovat, poznáme v bakalářské povídce Jaroslava Dudka o jedné fingované svatbě.

Reklama