Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (2 439)

plakát

Kdopak by se Shreka bál (2010) (TV film) 

Samotný Shrek postupně vyčpěl a, kdyby to nebyl nonsens, zasmrádl. Tenhle kousek je ovšem vtipný a zábavný, těžící z toho nejlepšího z klasiky horroru i samotného Shreka. Nejvíc mě rozesmál Kocour s Oslem.

plakát

Scott Pilgrim proti zbytku světa (2010) odpad!

Kdybych nebyl pyšný a nechtěl si za každou cenu dělat vlastní názor, kouknul bych se na hodnocení a viděl bych, že verbal sténá hrůzou. Pak bych se na tu sračku nikdy nedíval a byl bych v poho. Jenže jsem se nekouknul, pak jsem se podíval a teď sténám já. Ještě jeden kinder komix a začnu slinit

plakát

Sám doma 3 (1997) odpad!

Tohle už je opravdu výluh z hovna!

plakát

Iron Maiden: Flight 666 (2009) 

Kapitán Dickinson se svou crew na cestě kolem světa, pro staré metlíky srdeční záležitost.

plakát

Pán much (1963) 

Ze všech Pánů much je absolutně nejlepší Goldingova kniha. Docela by mě zajímalo, jak dlouho by civilizačním zlozvykům odolávala parta dospělých?

plakát

Oči války (2009) 

Jedna věc je jistá, válečný reportér musí stát na nějaké straně, chca, nechca, jinak by se nedostal vůbec nikam. Tento postoj pak samozřejmě ovlivňuje jeho náhled na realitu. Jak se potom vyrovnat s faktem, že na druhé straně jsou také lidé, kteří prožívají totéž peklo, to fakt netuším. Je jasné, že je třeba zcela otupět, otrnout a to měkké vevnitř opancéřovat lépe než Tygra. Jednomu pak asi jebne a přestane rozlišovat to skutečné od toho ostatního, tp správné od toho nesprávného a to normální od toho šíleného. Peklo těchto lidí pak začne doopravdy až v okamžiku, když se pokusí vrátit se do normálního, rozuměj civilního, života. Náraz reality na jejich krunýř bývá většinou fatální. Ten náš svět raději vidí, jakkoli je to perverzní, ty dvě nejjednodušší věci na světě (Sonnery:-)), jak si vzájemně čistí nádobí, než jak někdo přijde o nohu, ruku, barák, rodinu, celou vesnici, město, všechno všecičko jen proto, aby nějaký čůrák ve stetsonu a vysokejch botách mohl jezdit ve svém obrovském autě za stejně nízkou cenu benzínu za galon jako jeho fotr. Tak, asi tak

plakát

Poldové (2010) 

Kdyby tam hrál jen Willis, bylo by to trapné a debilní, ale budiž, co může zestárlá akční hvězdice vypotit jiného? Jenže nehrál. Vedle něj, před ním, za ním, pod ním a vůbec všude byl ten strašnej vřeštící vopičák, co mě celou dobu strašně sral! Mám totiž za sousedy stejný Bubu, co jen řvou, vřískaj, skáčou a házejí po sobě kamenama, nebo čím, vařejí smradlavý sračky, co páchnou jako tisíc sloních hoven, a když si chtěj udělat hezký den, musejí se nejdřív navzájem zmlátit a pokopat. Takže jsem trochu zapšklý. Chápete, ne?

plakát

Kick-Ass (2010) 

Kdyby měli vylízanci z USA Rychlé šípy, nemuseli by si pořád vymýšlet nějaké dětské hrdiny, jednoho horšího než druhého. Po debilním puberťákovi Špídrmanovi přišlo tohle neštěstí. Co bude dál, akční verze Pinoccia? A i když místní intelektuální velikáni, kteří dokážou moudro světa zhustit do prostých slov, jako je Námrd, Náser, Výhul, apod, se při sledování jistě dostávali až na samé hranice svých vesmírů, mě to přišlo dost ubohé a opravdu trapné. Včetně Bulvy Cage, samozřejmě:-) Ale nezavrhuju to úplně. Až se znovu narodím a dozraju zase do těch krásných let, kdy budu mít pisklavý hlas, tlamu plnou beďarů, drůbeží hrudníček a kapesník v každé kapse, pak snad ocením tu parádní vtipnou zábavu pro vás, milé děti, i já.

plakát

Američan (2010) 

Jde o poměrně slabý a tuctový film na téma Citový život necitelných vrahů, který je zpestřen krásnou kurvou, krásnou vrahyní a krásnou přírodou. Kdyby rejže místo vypráskaný Tempry hodil do placu třeba něco s koněm nebo bejčkem na kapotě, dal bych možná 3 hvězdičky, takhle je to jen za dvě, a to jen proto, že mám pro Klony slabost:-)

plakát

Ca$h (2010) 

Obsah, který napsalo to Tentononc, nebo jak si to neštěstí nadává, se skutečnému ději filmu podobá asi jako politik socyjální demogratycké partyje člověku. Film je totiž o dost napínavější i zábavnější, zvlášť když v pozadí pořád stojí fakt, že sockám v Čechách se tohle nikdy nestane, kdežto ty americké o podobné šance k tomu dokurvit si svůj, už tak dost posraný a hnusný život, zjevně nouzi nemají. Holt další doklad toho, že je Amerika země neomezených možností. Ale bankovní šmejdy máme stejné, čím to bude?