Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Městečko Twin Peaks

Městečko Twin Peaks (1990)

5* je proklatě málo, 100/100 tak tak. Geniální seriál ze samého nebe TV seriálů.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Geniálně umíchaná směsice anglického humoru, sci-fi prostředí a rasovo-genderově nekorektních projevů, ze které vzešel nejlepší scifi sitcom, který znám. A kdo nemá rád Trpaslíka, toho nemám rád já, protože je vůl bez fantazie

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Tak tohle je fuckt ze života:-))) Po dvaceti letech v IT pořád víc a víc

Black Books

Black Books (2000)

Skutečné hloubky tohoto mini seriálku pochopí jen ten, kdo někdy dělal v antíku:-)) ) Bernard je můj člověk:-))

Byli jednou dva písaři

Byli jednou dva písaři (1972)

Nezapomenutelné kreace velikánů českého herectví, navazující na řádění V+W. Souhlasím s Radyo, představit si jizvouna Zounara jak improvizuje třeba s takovým šklebanem Rychlým, to by byl dost horror:-))

Pojďte pane, budeme si hrát

Pojďte pane, budeme si hrát (1965)

Má osobní jednička mezi animovanými pohádkami, zcela nedostižně. Neskutečně vtipné triky, které oba medvědi, zvlášť ten vykutálenější,předvádějí, parádní Deyl, nesmrtelné.

Futurama

Futurama (1999)

Futuramu jsem poprvé viděl nedávno, dal jsem ji celou naráz a musím říct, že už se mi normálně stejská. Good news, everyone, asi si ji sjedu znova.-))

Sherlock

Sherlock (2010)

I já se přidám k stále se zvětšujícímu klubu nadšených a říkám super. Sherlock Holmes v dnešní době, snad ještě lepší, než tehdy. Nejvíc se těším na epizodu Pes Baskervillský, pokud bude:-)) Psa jsem dnes (12.1.2012) viděl a musím říct, že jsem dost překvapený. BBC opět prokázala svou absolutní nadvládu v TV tvorbě, kéž by jednoho dne i ČT něco takového uměla. A po Reichenbašském pádu už jen lapám po dechu, nikdy a nikde jsem si tak strašně nepřál happyend, jako právě tady.