Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Oblíbení herci (10)

Sean Bean

Skvělý herec, kterému vyloženě sedí středověké role. Už v Pánu Prstenů byl skvělý, dále se předvedl v Black Death, kde táhnul prakticky celý film dopředu a teď má přijít naprostá seriálová bomba jménem Game of Thrones, kde si zahraje Neda Starka. To bude nezapomenutelné a věřím, že touto rolí se ještě více zviditelní a zapíše se do paměti mnoha lidí.

Arnold Schwarzenegger

Barbar Conan a Terminátor, to je synonymum pro Arnolda. Tato obrovská hromada svalů s kamenným výrazem sice není herec, který by měl obývací pokoj vystlaný Oskary, ale svými rolemi se zapsal do podvědomí mnoha milionů lidí nejen jako herec, ale také jako člověk, který si dokázal splnit svůj životní sen. "Došla ti pára, Benette?" :)

Jackie Chan

Nezničitelný Jackie Chan dal tvář všem komediálním kung-fu filmům. I přesto, že už je to pán v docela pokročilém věku, stále žije naplno. Mám ho rád také proto, že je to skutečný nezmar - skoro v každém filmu se zranil, nebo si zlomil nějakou tu kost. S kvalitou jednotlivých filmů to možná někdy není tak převratné, ale mě si získal hlavně díky jeho starším kouskům, kde povětšinou hraje studenta bojového umění. A je to sakra stylové :)