Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (172)

plakát

Fénix (2014) 

Artový, pomalý, zajímavý snímek. Myslím, že není nutné vidět v kině, vyčkejte si na filmový klub. V přítmí obývacího pokoje Vám nic neunikne. V hodnocení budu dnes trošičku přísnější. Scénáristicky zajímavé, avšak přivítal bych větší emoce.

plakát

Knick: Doktoři bez hranic (2014) (seriál) 

Téměř dokonalý seriál, který se nepodbízí divákovi jako mnohé jiné. Jo, tak tomuto věnovat čas Vás opravdu mrzet nemusí.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Bum, prásk, pif, paf, chaos and chicken burritos. Totální nářezová srágořina. Na vyčištění kebule dokonalé.

plakát

Hněv Titánů (2012) 

Ve 12 letech bych slintal blahem. Bohužel kromě pěkně zpracovaných monster tenhle film nenabízí vůbec nic.

plakát

Hunger Games (2012) 

První hodina filmu je téměř dokonalá, ale od nástupu na bojiště snímek ztrácí bohůžel dech a jde strmě dolů. Veliká škoda.

plakát

Chata v horách (2012) 

Totálně ujetý mix žánrů, kdy komediální složka je mnohem více vydařená než ta hororová. Hodně zvláštní film...Osobně si tyto snímky moc vychutnat nedokážu.

plakát

Madagaskar 3 (2012) 

Jedna velká adrenalinová zábavná a vtipná jízda! Nejlepší Madagaskar.

plakát

MasterChef (2012) (pořad) 

Nenechte se odradit prvním dílem, kde porotci neuvěřitelně přehrávali a napodobovali originální verzi. Jinak je v tom prozatím více patosu, než v Americkém MasterChefovi nad čímž nestačím žasnout.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Typická tarantinovská zábava, která být o půl hodiny kratší s větší formou gradace byla by perfektní.

plakát

Prometheus (2012) 

Technicky výborný film je degradován podivným scénářem a vším co s ním souvisí (motivy postav, dialogy, jednotlivé střípky jinak zajímavě vyhlížíjícího děje apod.). Pokud se pan režisér dušoval, že budeme řvát strachy tak hororové prvky se zde snad ani nevyskytují a když ano tak zimomriavky opravdu nevyvolávají. Film velice rychle směřuje kupředu a rozhodně nenudí. Největší soundtracková pecka, která na nás vyjíždí z traileru je použita asi posledních deset sekund což je ohromná škoda. Nejlepšími prvky filmu jsou spíše vedlejší scény (velice povedená písečná bouře apod.) než samotné jádro filmu, které by mělo hnát snímek kupředu, ale místo toho spíše vyvolává značné rozpaky. Natočit to neznámý režísér bez bombastické promo kampaně a traileru roku jsem potěšen. Takto mírně rotrpčen, ale ne rozhodně nějak ohromně zklamán.