Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (54)

plakát

Seriózní muž (2009) 

Promarněný čas. Coenovce už nechci nikdy vidět. Tohle přece nemůže normálního diváka vůbec pobavit.

plakát

New Yorku, miluji Tě! (2008) 

Chvíli přemýšlím jak tenhle film plný unikátních malých příběhů charakterizovat a napadá mě asi jen věta, kterou pronese řidič taxíku: Don't you think that this is the capital of everything possible ?... I definetely think so, pro mě velkej zážitek.

plakát

Garfield 2 (2006) 

Bratrův nejoblíbenější film, který jsem nedobrovolně viděl asi 12 krát, a musím říct že dvojka se jedničce vyrovnala né-li ji v některých věcech predčila. Také jako u jednoho z mála filmů musim vyzvihnout úžasný český dabing Vladimíra Čecha. Podlě mě skvělá zábava na odreagování.

plakát

Útěk do divočiny (2007) 

Zajímavý film, který rozhodně stojí za zamyšlení. Od začátku se na vás valí tuny fylizofování o smyslu života,rodině a dalších věcech. Film má mnoho dojemných scén které nenechájí nejedno oko suché, hlavního herce s velkým charisma, krásné záběry z přírody a i působivý konec. Ale bohužel je příběh podán tak nesmírně pomalu že je opravdu těžké se u toho nenudit a v mém případě neusnout, možná byla chyba pouštět si to ve 2 hodinvy v noci :) Příště už tu chybu neudělám a pokusím se film trochu líp strávit.

plakát

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) (seriál) 

Takže třetí nejmladší bratříček z rodiny Stargate zatim nijak moc nezklamal, ale bohužel je vidět že dostal do rozpočtu nejméně peněz. Ale vizuální nedostatky kompenzuje za prvé skvělou uklidnujicí hudbou a za druhé výbornou rozpolceností postav, které si navzájem vůbec nevěří a to mě tom zatím baví. Samozřejmě doufám že přibude více vtipu a hlavně nová nepřátelská civilizace. Ale je jasné že level nastolený Atlantisem a SG-1 se bude překonávat jen velmi velmi těžko.

plakát

Umění lhát (2009) 

Film je vlastně takový protiklad dnešního světa, kde všichni lžou a nikdo nikomu něvěří. Nápaditý scénář Rickyho Gervaise nám ukázal jaké by to bylo kdyby to bylo opačně. Pro mě to byl dost zajímavý film a některé scény i dost vtipné.Jen škoda že se v polovině filmu vtip skoro vytrácí a začíná ta nudnější část zvaná romantická komedie. Ale rozhodně se těším na jeho filmy a doufám že budou minimálně stejně nápadité.....

plakát

Stmívání (2008) 

Ano, ve filmu je řada nelogičností, ale v tomhle případě mi to vlastně vůbec nevadí. Vztah upíra s člověkem který chce, ale vlastně nesmí, je dost slušný námět se kterým se toho dá dost vymyslet. Neříkám, že se to tady uplně povedlo, ale pro mě to byla taková romatická třešnička. A nějak jsem všechny ty nelogičnosti záměrně přehlížel. K hercům: Robert Pattinson rozhodně potěšil a je to herec s velkým charisma a je jasné že o něm ještě dost uslyšíme. Kristen Stewart je trošku prkno, ale i tak to nebylo špatné. Takže závěrem, žádna super podívaná to nebyla, ale usíná se potom skvěle . Uvidíme co přinese další díl....

plakát

Veřejní nepřátelé (2009) 

Digitální kamera naprosto kazí tu atmoséfru 30. let. Opravdu to někdy vypadá jak domácí video. A film, který má přes dvě hodiny musí nabídnout víc než pár bankovních stříleček a honiček s policajty. A bohužel to nezachranuje ani suchar Bale ani gangster sympaťák Depp. Pro mě docela nuda. Mann se mým oblíbencem opravdu asi nikdy nestane.

plakát

Mlha (2007) 

Přijde mi, že hodnocení tohohle filmu je nesmírně nadhodnocené. Frank Darabont je bezesporu skvělým režisérem, ale tohle se mu opravdu nepovedlo a s hororem to má pramálo společného. Digitální příšerky jsou k smíchu, ty náboženské keci jsou k smíchu. Konec rozhodně zajímavý, ale přesto šíleně nelogický. Pro mě hodně velká slabota. Tohle už Franku prosím ne....

plakát

Piráti na vlnách (2009) 

Takováhle komedie tu chyběla. Perfketní rockandrollová atmoséfra 60. let. Perfektní herci. Perfektní hudba. Fakt jsem se pobavil.