Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Akční
  • Krimi

Recenze (3 032)

plakát

Star Trek: Vesmírná loď Voyager - Ovládnutí mysli (2000) (epizoda) 

Když Robert Beltran tvrdil, že scenáristé jsou idioti, tohle je pravděpodobně jedna z epizod kterou měl na mysli. Děj je hloupý i na standardy mnohem nižší, než jakými se pyšní star trekovské seriály. Závěrečný twist je strašlivě krkolomný. Očividně nebyl čas na nic uvěřitelnějšího.

plakát

Star Trek: Vesmírná loď Voyager - Unimatice nula, část první (2000) (epizoda) 

Mně se ta zápletka vždycky zdála nějaká divná. Chápal bych ovšem, kdyby to byl důsledek nějaké důmyslné sabotáže ze strany rasy mstící se za asimilaci svých jedinců. Řešení situace ze strany Kathryn Janeway je taky na palici. Je extrémní - mírně řečeno, protože jen takové připadalo scenáristům dost vhodné. O ničem jiném to nebylo.

plakát

Star Trek: Vesmírná loď Voyager - Strašidlo z paluby dvanáct (2000) (epizoda) 

Sympatické propojení Voyageru s humorem, které neselhává především díky výborné hudbě Jaya Chattawaye. Scenáristé našli odvahu na pár lekaček a místy se objevila tísnivá atmosféra. Prostředí potemnělé loď plující vesmírem asi nikdy neselže.

plakát

Star Trek: Vesmírná loď Voyager - Záchranné lano (2000) (epizoda) 

Skvělá interakce dvou arogantních bručounů, nádherná Tamara Marie Watson a hodně humoru. Tahle epizoda je sice svou podstatou výplňová, jenže to platí jen co se týče produkce. Pro seriál je naopak stažejní - nejen kvůli představení galaktické pošty.

plakát

Star Trek: Vesmírná loď Voyager - Zuřivost (2000) (epizoda) 

Jo, senilita je svinstvo. Zamlží myšlenky a pokřiví chování. To že by se Kes takhle obrátila proti posádce mi ovšem normální nepřijde. Měl to být dárek pro diváky, ale je to scenáristický úlet. O schopnostech Tuvoka je lepší nepřemýšlet.

plakát

Star Trek: Vesmírná loď Voyager - Múza (2000) (epizoda) 

Kdyby byla B'Elanna co k čemu, tak mu převypráví Shakespearea, Homéra a řecké mýty. Kontaminace by to byla určitě menší, než informování o geopolitice Delta kvadrantu a okázalý odchod z pódia.