Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Akční
  • Krimi

Recenze (3 032)

plakát

Star Trek: Vesmírná loď Voyager - Přístav v bouři (2000) (epizoda) 

První epizoda o Fair Havenu je ještě fajn. Škoda že se v námětu scenáristé dál nimrali, až z něho udělali břečku. Nemůžu si pomoct, ale Michael Sullivan byl větší sympaťák v původní neotesané verzi. V té nové je to zaměnitelný umělý panák.

plakát

Star Trek: Vesmírná loď Voyager - Projekt Pathfinder (1999) (epizoda) 

Reginald Barclay nebude nikdy normální. Ne že bych mu to vyčítal. Pathfinder je výborná epizoda, otevírající nové možnosti ve vyprávění příběhu ztracené - a znovu nalezené posádky.

plakát

Star Trek: Vesmírná loď Voyager - Malý krok (1999) (epizoda) 

Odvážně se vydáváme tam, kde už před námi byli úplně všichni, díl 7. Ale jo, zápletka je fajn, lekce z historie taky. Upřímně řečeno, kdyby něco takového občas létalo Sluneční soustavou, tak byl vesmír mnohem zajímavějším místem než už je.

plakát

Star Trek: Vesmírná loď Voyager - Dračí zuby (1999) (epizoda) 

Škoda že scenáristé neměli nápad s Vaadwaury trochu dřív. Mohli nahradit Kazony jako hlavní protivníky Voyageru během prvních dvou sezón. Jsou rozhodně víc Klingoni než ta omezená rasa s ukradenými loděmi a palčivým pocitem ublíženosti.

plakát

Star Trek: Vesmírná loď Voyager - Hádanky (1999) (epizoda) 

Tyhle díly s Vulkáncema kteří najednou začnou projevovat emoce kvůli úrazu, útoku, nehodě, nebo nemoci jsou tak strašně na jedno brdo. Za celou dobu franžízy se mi líbily jen dva. Spocků pon farr a Sarekovo splynutí mysli s Picardem.

plakát

Star Trek: Vesmírná loď Voyager - Alice (1999) (epizoda) 

The hearts of men are easily corrupted. And Alice has a will of her own. Psychoidní, téměř hororová epizoda s děsivou Claire Rankin. Škoda že jsme se nedozvěděli, co je zač ta částicová fontána.

plakát

Star Trek: Vesmírná loď Voyager - Bárka mrtvých (1999) (epizoda) 

Chtělo by to trochu tolerance, hoši. Klingoni mají zajímavé náboženství, které skýtá spoustu námětů na dobré příběhy. Tenhle se dá brát mysticky, nebo psychologicky. Já si s dovolením vyberu první variantu.

plakát

Star Trek: Vesmírná loď Voyager - Pud sebezáchovy (1999) (epizoda) 

Královna tvrdila, že Sedmá je jediný Borg který se kdy osvobodil od Společenstva. Od téhle epizody dál budou přibývat jeden za druhým. Scéna u táboráku s vypsychlou Sedmou a vzpomínajícími drony je perfektní.