Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (115)

plakát

Wonka (2023) odpad!

Zpívající hovno, které Bártnovu kousku nesahá ani po titulky. Paul King má v sobě talentu na točení pohádek asi tolik jako já na psaní recenze na tuhle jeho sračku. Oba vám servírujeme nějaký výplod, který se dá strávit jen v minimálním množství a pokud přeberete, skončí to blikáním do bezďákovy krabice v zatuchlé uličce. Suma sumárum, pokud je vám tak 5 a stačí vám, že je to barevné, hýbá se to a zpívá se tam, je to váš šálek kávy a přeju vám příjemné pošušňání. Ostatní čelém v zad a povinně shlédnout Karlík a továrna na čokoládu.

plakát

Jednorožci vs. medvídci (2022) 

Trochu Bckovy scenar zabaleny do zajimaveo kabatu, který více slibuje než dává. Měl jsem dojem jako bych většinu scén a myšlenek už někde viděl. Dal bych 2*, ale za poslední asi dvě minuty  a ozvučení jednu přihodím.

plakát

Bäckström (2020) (seriál) odpad!

Jako detektivka příšerné až blbé. Hlavní mamrd Bäckström je totálně nezáživná, hloupá, jednorozměrná postava bezešpetky čehokoli co by vás mohlo v pozitivním slova smyslu zaujmout. S ostatními to není tak hrozné, ale nevytrhnou to. Kobra 11 (a to jí fakt nesnáším) je oproti tomu napínavým seriálem plným neočekávaných dějových zvratů a překvapujících hereckých výkonů. Shitstörm překvapí také, ale chutí vracejících se žaludečních šťáv.

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Noo tohle byl slušnej hnůj. Jakožto scifíčkově pozitivní osobě mi většinou stačí knížka, juknu na pěkné video na youtubu a když je svátek a vyjde nějaký pěkný seroš, nebo dejbože film, tak to už mám totální vánoce. Stejně tak jsem se těšil i na RM 1/2. Byly náznaky, že ko nebude úplně košér, ale co?! Vysokorozpočtová scifárna? To nemůže dopadnout míň jak za 3*. Nooo ne. Může. A nacpe vám ten svůj unylej fekál do xichtu od první vteřiny. I ten úvodní monolog jsem si pro jistotu pustil 2x abych uvěřil, že sem se nepřeslech. Jako vážně? OKOK, tak jako každej film nemusí bejt zajímavej příběhem, může mít i jiný kvality. Třeba akci, dialogy, humor, prostě něco co ten blábol kvůli kterýmu se to jako děje odsune do pozadí a zbude zábava. Nooo ne. Nezbude. Nevím jestli za to můžou herci nebo rejžové, ale tak toporné výkony sem fakt dlouho  neviděl. Ty "dojemné" pohledy někam do řiti, "srdceryvné" blinkání minulosti, "smysluplné" rozhovory, ta touha po osudech "zajímavých" postav, jež vás od začátku chytne a donutí chroupat nevypopované zbytky popcornu... To všechno vás tak po patnácti minutách donutí zastavit a zamyslet se. Nejdřív nad filmem "Jako vážně? To sem si pustil nějaký experiment mentálně zaostalých? Ne, název a rok souhlasí. Ale tohle nemůžou myslet vážně?! Nebo můžou?" a pak nad sebou "Chci tomuhle věnovat čas? Nedojela myčka? Že bych jí šel vyndat. A co kočka? Nepotřebuje nějakej mls? Nebo třeba podrbat? Hmmm...". Já teda šel vlastní cestou a po pár dalších desítkách minut jsem se otočil a usnul. Přiznávám, prostě sem půku prochrápal a musel si to pustit znova od půlky a neměl jsem to přátelé dělat. Tenhle film je totiž tak špatný, že neni zajímavý ani tím jak je špatný. Dávám 1* za pěkně vyrenderované planetky. Ale nemuselo to bejt formou celovečeráku, stačilo vydat pár 4k wallpejprů.

plakát

Pastýř (2023) 

Krátký vánoční příběh s letadélky. Neurazí, ale bohužel nemá naládováno na víc. Jednou se to vidět nechalo a neurazilo.

plakát

Městečko Záhad (2012) (seriál) 

Vtipnej, dětskej, veselej, pěkně kreslenej seriál. Začla to sledovat dcera a mě to hned chytlo taky. Všechny postavy se za mě povedly, stejně tak i nosný příběh a většinou i příběhy, které naplňují jednotlivé dily. Extra povedený je hlavní záporák, za toho dávám soukromou 6*. Rozhodně jeden z nej v kategorii dětský animovaný seriál. Nějak mi vůbec nevadilo, že to už děcka shlídly asi 20x a jestě to asi párkát uvidim :)

plakát

Oppenheimer (2023) 

Nechápu obecné nadšení z tohohle kusu. Autoři nezvládají ucelené vyprávění a chaoticky se snaží soustředit na hlavní postavu a Projekt Manhattan. Ani jedno z toho se jim nedaří. Hlavní postava díky tomu vypadá jako totální magor, kterým rozhodně nebyla. On stačí začátek, celé jeho mládí se srne tak, že autoři neustále pouští animačku s hvězdičkama a jeho nechají promuvit celkem asi třikrát. A pak tadá a je to slavný vědec. Projekt Manhattan je tak skvěné téma ke zfilmování a vlastně tam z nej vůbec nic není, že to fakt bolí. Nezvládnuté nelineární vyprávnění tomu fakt nepomáhá. Ono pokud ho chce někdo sakra použít, tak to musí mít dokonale nalajnované aby to dávalo smysl a vhodně se to doplňovalo, což tady opravdu není. Za mě obrovské zklamání, stálo mě hodně úsilí tu unylou nudli vůbec dokoukat.

plakát

Stvořitel (2023) odpad!

Tak trochu debilňoučký film, ve kterém si za začátku řeknete WTF?! A už u toho zůstanete. Nejmocnější síla na zemi si postavila loď plouživku, která snad nikdy nikam nedorazí včas, ale její supersíla tkví v tom, že umí kreslit modrou diskotéku. Co nic nedělá teda. Když chce zlý ameuričan zlikvidovat fuj fuj chudinky ai, tak to dělá zásadně tak aby proti celému ostrovu téhle supermoderní ai žebroty poslal tak jednoho dva vojcly a ještě si k tomu veme blba co je při první příležitosti zradí. Prostě nemůžou tou plouživkou vymrdat celej ten blbej ostrov na chrastítka. Útok na debilní ai se taky zásadně děje pomocí běhacích bomb, které nikdy nic netrefí. prostě po nich nemůže nikdo mrdbout raketu, granát, nebo je vycedníkovat blbym gatlingem. ne prostě pošlu jednoho dementního bombo robota, pak druhýho a páč mi došli tak pošku jedinýho vojáka co mi zbyl, kterej přes open beze spěchu dojde až k cíli a přesto, že na něj pálí rota debilních ai tak ho musí trefit až náš vymatlaný superhrdina, kterej mě teda osobně sral celou dobu a přál jsem těm jeho permanentním ublíženejm pohledům konec v nějakym parádnim krvemlejnku, leč toto potěšení mi nebylo dopřáno. No a chlapec mě sral tak, že si to nezaslouží ani tu jednu *.

plakát

Three-Body (2023) (seriál) odpad!

Dlouhé, unylé, plné pohledů do nikam a zpracování obstojné jen pokud to posuneme do pásma studentských projektů. Koukat na to i zadarmo je ztráta času, bežte si lehnout, vyluxujte, ostříhejte živej plot, všechno je to zábavnější než cucat tuhle nudli.