Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (35)

plakát

Interstellar (2014) 

Možný Spoiler - Interstellar je velmi rozporuplný film, který střídá dobré a špatné okamžiky jak na běžícím páse. V celkovém dojmu, ale převládají bohužel ty špatné. Musí se uznat, že fantazie bratří Nolanů je vzkutku bujará, nicméně v tomto filmu je vše příliš překombinované a některé myšlenky jsou naprosto absurdní. U druhé poloviny filmu se střihač asi zhulil, protože se nám začnou ukazovat nelogicky seřazené scény, což není zrovna to pravé pokud sledujete náročnější film. Velmi otravná a zbytečná je celá etuda s Mattem Damonem. Následný průlet Matthewa černou dírou byla už pouze ta pomyslná třešnička na dortu s názvem Absurdita. Co se herců týče, tak z průměrných hereckých výkonů vyčnívá pouze velmi podprůměrný Casey Affleck, který musel v mládí prodělat lobotomii, jinak si jeho herectví nedokážu vysvětlit. Hudba = mechanický pomeranč a to není to pravé co bych si pro tento film představoval. Na závěr bych rád dodal, že panu Nolanovi se podařilo promarnit obrovský potenciál, který toto téma přináší a natočit tak opravdu kvalitní a přesvědčivý film o zániku naší planety a hledání možného místa k přesunu čí k obnovení lidské rasy. Do budoucna bych pro něj měl několik typů: - 1. Méně je někdy více, 2. Filmy z vesmíru zásadně ve 3D, 3. Cassey Affleck = lobotomie.

plakát

Diktátor (2012) 

"Katy Perry said she got a diamond rolex" ... "well, she let me Aladeen in her face" :D :D :D

plakát

Dokonalý smysl (2011) 

jak by řekl Hawkeye Pierce: "Já vedi, já vidi, já nudi." Přišel jsem, viděl jsem, znudil jsem se.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Na tomhle filmu ocňuji, že netlačil na city tak jako to u těchto typů filmu bývá pravidlem. Naopak ale nenabídl nic co by se dalo ocenit nadprůměrným hodnocením. Celkově to byla příjemná podívaná, ale do hodiny nebudu vědět, že jsem si nějaký film vůbec pouštěl. Aktuální 6. místo mezi nejlepšími filmy je pro mě nepochopitelné.

plakát

Warrior (2011) 

z toho "strhujícího příběhu" jsem málem vrhnul...

plakát

Ztracen ve vesmíru (2011) 

Delonge to celý postavil na frázích a moudrech, který se bez přestávky hrnou a nedaj člověku čas si od nich odpočinout a vstřebat je... A to vše na úkor děje. Nevim jsetli sem špatně poslouchal ale ani hudbu angelsu jsem tam moc neslyšel. Jen pár tónů písní z posledního dvojalba. To mi přijde škoda. Tak alespoň si Tom splnil sen a natočil film. Příště mu s tím třeba pomůže Ridley Scott a bude to lepší. :-)

plakát

Drive (2011) 

úplný Grand Theft Auto: Vice City :-)

plakát

Zamilovaní (2011) 

Moc hezky natočený a skvěle zahraný. Závěr sice radši zapomenu, jinak ale moc příjemná podívaná.

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Od samého začátku filmu mi vadila animace opic. Při dnešních počítačových a všelijakých dalších možnostech mě to i vcelku zaráželo. Samotný příběh neměl špatnou myšlenku, ale zrealizovaný byl otřesně. Chvílema (hlavně první polovinu filmu) mi to přišlo jak béčkový, rodinný film, kde se chlap stará o opici, kterou zachránil před jistou smrtí, potká krásnou oštřovatelku, bla bla bla... No prostě hrůza. Všechno to co v tom příběhu mohlo mít sílu a určitý odkaz na starou planetu opic z roku 68, bylo podle mě ukázáno strašně lacině a prvoplánově. Původně jsem chtěl dát 3*, ale když si tady čtu ty komentáře, kde lidi píšou že opice hráli lépe než herci (a i kdyby, tak myslíte, že by to tak mělo být?) a komentáře kde lidi srovnávaj a nadšeně popisujou jakousi podobnost a odkaz na starou planetu opic, tak se mi začalo chtít zvracet a dávám proto 2*.

plakát

Senna (2010) 

"By being a racing driver you are under risk all the time. By being a racing driver means you are racing with other people. And if you no longer go for a gap that exists, you are no longer a racing driver because we are competing, competing to win. And the main motivation is to compete for victory, it's not to come 3rd, 4th, 5th or 6th. I race to win as long as I feel it's possible. Sometimes you get it wrong? Sure, it's impossible to get it right all the time. But I race designed to win, as long as I feel I'm doing it right"