Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (201)

plakát

Dead Man's Gun (1997) (seriál) 

U nás šlo pod názvem ĎÁBLOVA ZBRAŇ

plakát

Slídil (2014) 

Tak toto mě teda opravdu potěšilo. Jake mi po Zmizení znovu dokázal, že je prostě bezva herec. Doufám, že film získá aspoň Oskara za skvělej scénář, když už Jake nebyl ani nominovanej ... Jinak z obsazení mě potěšila Rene Russo, kterou jsem dlouho neviděl v žádném kvalitním filmu a kterou mám zafixovanou jen jako Lornu ze Smrt. zbraně a bioložku ze Smrt. epidemie ...

plakát

Tísňová linka (2013) 

4,5* - po skončení telefonátu to na 10 až 15 minut přestalo mít takovej dokonalej svižnej drive, jak celou dobu předtím. Přiznám se, že jsem od tohoto snímku moc neočekával, ale todle mě fakt příjemně překvapilo. Halle Berry role sedla jako ulitá a dobrá byla i Abigail Breslin, kterou jsem si oblíbil už před léty jako záchrankyni sestry s rakovinou.

plakát

Zmizelá (2014) 

Jako musím fakt uznat, že ty 2,5 hodiny pro mě utekly jak voda. Čekal jsem sice šokantější konec, ale i tak to skončilo zajímavě. Dále se musím zmínit o hereckém výkonu Bena Afflecka - líp jsem ho hrát ještě neviděl a to se mi hodně líbil v Městě a Armageddonu - těším se, co předvede v Batmanovi a Supermanovi ... Potěšili samozřejmě i další herci - R. Pike, N.P. Harris a S. Ward.

plakát

Eminem feat. Dido - Stan (2000) (hudební videoklip) 

Super klip - na podzim roku 2000 jsem objevil Eminema ...

plakát

Informátoři (2008) 

Nevím čím to je, ale tenhle film něco do sebe opravdu má - docela často si na něj vzpomenu. Zapůsobila na mě "typická" pohřební skladba do Pat Betanar a jsem rád, že jsem objevil zajímavou herečku Amber Heard, která tu vypadala fakt rajcovně ...

plakát

Big Lebowski (1998) 

MELI HO ZA PRACHBIDNYHO SRACE A MELI RECHT ...

plakát

Smrtonosná past 2 (1990) 

LETISTE NEPRIJIMA, POHONNE HMOTY DOCHAZEJI, ZBYVA NECELA HODINA ZIVOTA ...

plakát

Knick: Doktoři bez hranic (2014) (seriál) 

Pridavam se k nazoru, ze hned od prvni sceny je to fakt hustej serial ... Hodne me nalakala ucast Clivea Owena a medicinska tematika, ktera je zde zobrazena z diametralne odlisneho pohledu. Myslim, ze tech dalsich 9 epizod bude pekne naser. Takovy originalni pristup byl naposledy v serialu Kralovstvi (Riget) a to uz je hodne dlouho. Jinak dekuji strance Edna.cz (po csfd.cz hned moje nejoblibenejsi stranka o filmech diky ktere jsem se o serialu dozvedel).

plakát

86. Annual Academy Awards (2014) (pořad) 

Dokonalej zážitek - csfd projekce. Ellen Perfektní a taky hudební představení. S výsledky spokojenost - vynesly výhry v sázkách.