Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Válečný
  • Sci-Fi

Recenze (29)

plakát

Tlapková patrola ve filmu (2021) 

Výborná animace a děj, který není úplně hloupej. Jen humoru by mohlo být víc. Pokud jste dítě ve věku 3 až 6 let, tak si přidejte dvě hvězdy a pokud jste rodič, tak plaťte :-). Merche je všude dost.

plakát

Železná srdce (2014) 

Ještě horší než Pearl Harbor. Jako akční sci-fi film na motivy druhé světové války to celkem ujde, ale prostříhal bych to a nechal jen bitevní scény.

plakát

Rivalové (2013) 

Moc keců, málo bouraček

plakát

Sněžný drak (2013) (TV film) 

Milý ježíšku, slibuju ti, že už se na žádnou pohádku nepodívám.

plakát

Výletníci (2011) (pořad) odpad!

Něco tak hroznýho se nevysílá snad ani na komerčních televizích

plakát

Něco jako komedie (2010) 

Viděl jsem to ve stavu, kdy jsem se cítil podobně jako Zach ve filmu, takže jsem se dobře ztotožnil s postavou. Jinak bych si aasi myslel, že je ten film moc ufňukanej :)

plakát

Deník 1939 - 1945 - Druhá světová válka (2009) (seriál) 

Dobrý nápad, ale neuvěřitelně odfláklý. Listování v dobovém tisku je zajímavé, ale člověk se tam dovídá věci jako, že Čurda se ve skutečnosti jmenoval Čarda a nebo že Lancaster měl dva motory a tak podobně. Co se týče obrazové části, tam jsou zase pouštěny filmy, které vůbec nesouvisí s daným tématem, takže při vpádu do Francie tam jsou zobrazeny ruský tanky a tak podobně. A když jsem v českém dabingu po několikáte slyšel říkat "džamajka", tak jsem se na to přestal dívat.

plakát

Single Man (2009) 

Vypůjčil bych si citát z Americké krásy: Pamatujete si na ty letáky, na kterých bylo napsáno: "Dnes je první den zbytku vašeho života"? No, tak to je pravda o každém dni, kromě jednoho. Toho, kdy zemřete.

plakát

Jak nežít svůj život (2007) (seriál) 

Don je sobeckej línej a omezenej parchant a přes všechny tyto kladné vlastnosti mu v životě nic nevychází. První dvě sezóny za 100%, třetí za 90%, ale TOP GUN muzikál je jedna z nejvtipnějších scén, co jsem kdy v nějakým seriálu viděl. A škoda, že Clark, Armand a Haddock nehrajou v moc filmech, minimálně Laura Haddock by zvýšila tržby za kategorii "Muž 20 - 50 let" u jakéhokoliv filmu :) Jo a naučil jsem se nový slovo - dickhead - a těším se na čtvrtou sezónu, jestli nějaká bude.