Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Seriál seriálů, srdcovka největší. Simpsonovi jsem začal sledovat v pěti letech, sleduji dodnes a asi i s nima zestárnu. Bohužel sleduji pouze prvních jedenáct řad, protože další série šli rapidně s kvalitou dolu. Vytratila se lehkost, poetika, ale hlavně vtip, pokuď tam je tak většinou trapný. Některé postavy zmizely(Herrman!, na jeho radu o hajlování za jízdy z autobusu nikdy nezapomenu) jiné ustoupily do pozadí (Otto!), Burny přestal chlastat, celý Simpsonovi jsou čím dál více společensky korektní. V nových dílech převládají spíše prvoplánové narážky. Nejvíce mě štve násilné vpašovávání celebrit. Pokuď bych to měl bodově rozdělit tak prvních 11 serií za 5* a zbytek za 2* až 3*: Ale jako celku nemůžu dát za míň než 5* za ty skvělé díly, kterým se nic nevyrovná.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Seriál o nejlepších "exotech" jací se v telce kdy objevili, některé díly se celých dvacet minut nepřestanu smát. Hodnotím verzi s titulkama. Dabingovanej jsem viděl jen jeden díl a bylo to o dost slabší.

Jmenuju se Earl

Jmenuju se Earl (2005)

Seriál plný pokřivených charakterů, kterému morálka zas až tolik neříká. Ano Earl se snaží dělat dobro, ale dělá to svým jedinečným způsobem. A ty flashbacky do zločinecké minulosti a manželství s Joy jsou boží. :D