Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (40)

plakát

Hra na oliheň: Výzva (2023) (pořad) odpad!

samozřejmě, že mě napadlo, že je určitá šance, že oproti seriálu nezmění úkoly. ale taky jsem si říkal, že součástí té hry je, že hráči neví, do čeho jdou - tudíž se tvůrce nedováží nabídnout divákovi jen nějakej živej remake. no, posuďte sami. já s tím víc než pár minut trávit rozhodně nebudu. to si radši dám znovu prahu den a noc.

plakát

Láska na první pohled (2023) 

ta holka z účastníků zájezdu je pro naprosto nesnesitelný postavy asi předurčená. první pohled dejme tomu, ale zbytek příběhu už jen počítám, na kolikátý pohled tomu klukovi dojde, že tohle nemá za potřebí

plakát

The Gray Man (2022) 

Netflix mi postupně ukazuje, že tvářičky, který chci vidět, neuvidím ve snímcích, který chci vidět. Tohle byla tak hrozně arkádová akce, že jsem si při tom vzpomněl na to, jak jedu další a další závod v NFS, jen abych dojel až do cíle. A to sakra u zábavní produkce cílem není! Ale jo, všichni odvedli skvělou práci, ale na produkci televizní. Tím totiž Netflix je, je to prostě televize, není to HBO - i ta rozlučka se Sexem ve městě, jejíž jméno si nezapamatuju, byla větší vodvaz. Vyšší rozpočet evidentně nekoreluje s výškou tepu. Napnutější jsem denně u Kobry 11. Jen prosím, aby tyhle produkce nezabily film, i proto chodím do kina.

plakát

Dívčí spolek (2017) (seriál) 

něco na tom je, něco mě u toho drží, ale je to dost ploché, skoro často až hloupé. jakoby tu nevychytali cílovku

plakát

Svatba na bitevním poli (2008) 

tak úplně špatný to zas nebylo, čekal jsem totální vodpad, ale jsem docela rád, že jsem to viděl, Kleina mám rád a vyloženě nezklamal, mělo to atmosféru, trochu jinou, než on umí, možná horší, ale na středeční večer dostačující.

plakát

Requiem pro panenku (1991) 

tak tohle může hejtit snad jen úplnej dement (nemyšleno nijak zle, spíš odkazně). Renč zde vytvořil jednak kult, jednak, možna né jeho zásluhou, jednu z největších českých hereček přelomu tisíciletí.

plakát

Černá punčocha (1986) 

Když jsme jednoho večerního prime timu roku 2017 náhodou přepli kanela a narazili na tohle, neodtrhli jsme se až do celkem očekávanýho konce. Na svou dobu a místo dost dobrý.

plakát

Evoluce (2001) 

Tak tohle, přátelé, bylo naprosto luxusní béčko!