Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (32)

plakát

V oku hurikánu (2018) 

Partička amatérských vycvičenců chce ukrást pár mega dolarů a nemaj k tomu pěkný počasí. Zapšklá agentka a akční meterolog se jim v tom snaží zabránit. Ztráta času, lepsi se podívat na klasický katastrofický film.

plakát

Hlasy (2014) 

Opravdu film pro otrlé divaky. Jsem rád , že jsem si z festivalu filmů pro otrlé diváky vybral právě tenhle nezapomenutelný kousek.

plakát

Václav (2007) 

Ivan Trojan dokáže zahrát opravdu cokoliv a kohokoliv, ve filmu Václav naprosto exceluje! Nelze opomenout ani skvělý výkon Jana Budaře a k filmu padnoucí hudbu Jana P. Muchowa

plakát

Solární armagedon (2006) (TV film) odpad!

Z DVD je dobrý tácek pod sklenku a jen za 9Kč

plakát

Jak se to dělá (1999) (seriál) 

Naprosto jednoduchý námět pro dokumentární seriál. Obyčejné věci každodenního použití v hlavních rolích a jejich výroba dělá z tohoto seriálu jeden z nejpoutavějších na Disovery Channel.

plakát

Samsara (2011) 

Tyhle dokumenty jako Baraka, Home, Naqoyqatsi, Powaqqatsi mám rád, jsou nesmírně působivé a přitom se nejedná o fikci, ale o pouhou vizuální sbírku života okolo nás. Při pohledu na přírodu člověk obdivuje její sílu a krásu, při pohledu na architekturu a města si pochvaluje tvořivost a historii lidsta a při pohledu na továrny na jídlo, továrny na zbraně, pochod armád a záběry na domorodce afrických kmenů člověk přemýšlí o tom, jestli by to neměl zabalit a začít radši znova a lépe!

plakát

Železná lady (2011) 

Meryl Streep si Oscara za to jak dokázala napodobit hlas Margaret Thatcher s výbornou britskou angličtinou a hereckým výkonem zasloužila. Zato Phyllida Lloyd by si měla objednat hodiny režie a dramatické tvorby. Silné téma využila pouze na 50-60% tohle prostě není muzikál a už vůbec ne Mama Mia

plakát

Lazarov (2010) 

Nechutné, nepochopitelné, nenormální, ale velice vtipné.

plakát

Tak kvete čas (2010) 

Špatně využitý nápad s červeným světlem v očích, snad jen některé efekty stály za shlédnutí.