Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (181)

plakát

Bill Burr: Živě v Red Rocks (2022) (pořad) 

Musím říct, že jsem se hodně posmál. Obzvlášť začátek a konec show. Bill Burr se toho nebojí a tyhle druhy stand-up’s mě fakt bavěj.

plakát

Bitva o Alžír (1966) 

Naprosto dokonale natočeno! Hodně silné a navíc se pořád něco dělo. Není divu, že se jedná o cenami ověnčený film.

plakát

Bitva o Ostravsko 1945 (2019) 

Už jsem viděl podruhé a musím opakovaně říct, že se jedná o velice kvalitní dokument, obzvlášť na české poměry. Mapy, technické parametry tanků a letadel. Vše vysvětleno od počátku. Super

plakát

Božské sousto: Mexiko (2022) (seriál) 

Ne všechny díly byly top, ale každopádně styl natočení a komentář byly super. Teď jdu Kronikáře tacos a to je jinej level!

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Nejlepší a nepřekonatelný válečný seriál všech dob! Bez debat!

plakát

Brigada - Brigáda (2002) (série) 

Nečekal jsem od Rusů, že by mohli natočit takový skvělý seriál, hltal jsem každý díl. Přesně takto si představuji Rusko a navíc věřím i v to, že se tento příběh mohl v Rusku přihodit. Celkový konec seriálu byl naprosto úchvatný a dech vyrážející! Pět hvězdiček!

plakát

Byl jednou jeden dům (1974) (seriál) 

Vynikající a nezidealizovaný seriál z doby normalizace plný výtečných českých herců popisující smutné a zároveň zajímavé období našich dějin od roku 1936 - 1945 z pohledu jednoho pavlačového domu. Tenhle seriál se nemůže nelíbit. Je v něm vtip, historie, romantika i akce. Jasných 5 hvězd!

plakát

Bylo nás pět (1994) (seriál) 

Na tomhle jsem vyrostl a znám to nazpaměť. Můžu se na to koukat skoro pořád. Skvěle vykreslená prvorepubliková doba... nádhera!

plakát

Clona (2008) 

Zklamání. Čekal jsem od toho víc. Naprosto předvídatelné lekající scény a rozuzlení. Film by měl zajímavý příběh, duch na fotkách a tak, ale nápad byl uplně zahozený. Škoda...