Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (183)

plakát

Božské sousto: Mexiko (2022) (seriál) 

Ne všechny díly byly top, ale každopádně styl natočení a komentář byly super. Teď jdu Kronikáře tacos a to je jinej level!

plakát

Legiony (2019) 

První půlka, super náběh. Solidní bojový scény. Pak začal zase nějakej milostnej trojúhelník, což bylo zbytečný. Konec měl opět drive. Jinak mě to vlastně bavilo. Když se střílej rusáci tak mě to většinou baví.

plakát

Srpnové nebe. 63 dní slávy (2013) 

Rozhodně dobrá myšlenka, propojení současnosti a zároveň léta 44, ale jak už tady bylo zmíněno, tak ty prostřihy a skoky byly za mě opravdu nepovedené. Člověk se v tom chvílemi ztrácel.

plakát

Svět na talíři - Rwanda (2022) (epizoda) 

Překvapivě zajímavý díl. Ukázal Rwandu opravdu úplně jinak než si jí asi většina lidí představuje.

plakát

Přežili jsme území nikoho (2014) 

Mile překvapen na to, že to byl nízkorozpočťák. Vojáci se pohybovali jako vojáci. Hezký tanky se tam proháněly. Reálný a uvěřitelný dialogy. Moc nechápu to nízký hodnocení. Bylo to o hodně lepší než Ardeny, to bez debat.

plakát

Jackass 4.5 (2022) 

Bam Margera tam prostě chybí (Ryan Dunn taky samozřejmě)! Mimochodem nevim co tam dělala ta pizda Rachel. Ta tam vlastně nic nepředvedla až na to, že sezřala sádelníkovi sushi z pupku. Na druhou stranu musim uznat, že ten Poopies je fakt punkáč, kterej se mezi ty kretény hodí. Jinak takovej průměr, ale nostalgie super.

plakát

Za vlast (2014) 

Tak tohle bylo hodně mimo. Válečný filmy mám rád, ale tohle byl vrchol amatérismu. Působilo to jak nějakej študáckej nízkorozpočťák. Scény o ničem, divný střihy, nevojenský pohyby, projev Hitlera z rádia? wtf? Tak pozdě ta poslední scéna bejt nemohla. Jedna hvězda ani nevim za co. Ještěže to bylo tak krátký.

plakát

Muž proti muži (1967) 

Jeden z těch nadprůměrných spaghetti westernů. Syrovej, hodně střílení. Van Cleef je parádní držka na tenhle druh. Film měl spoustu momentů kdy jsem si řekl “wow”. Velice milé překvapení. 4,4*

plakát

Bill Burr: Živě v Red Rocks (2022) (pořad) 

Musím říct, že jsem se hodně posmál. Obzvlášť začátek a konec show. Bill Burr se toho nebojí a tyhle druhy stand-up’s mě fakt bavěj.