Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (183)

plakát

Válka Bohů (2011) 

Ten kdo dělal kulisy a kostýmy musel bejt opravdu úchyl. Všechno vypadá jak nějaký sci-fi z vesmíru nebo z kosmickejch lodí (např. tunel ve zdi nebo hlavní stan Hyperiona). Pohádka dělaná celá na zelenym plátně. Ze starýho Řecka tam bylo opravdu pramálo…

plakát

Rozmarné léto (1967) 

Jedna hvězda za obsazení. Jinak film úplně o ničem. Tady ti samí umělečtí “fajnšmekři” jsou k smíchu. Miluju starý český filmy, ale tohle byla opravdu nuda.

plakát

Kdo zabil neandertálce (2018) 

Dokument plný domněnek z roku 2018 kde je Československo na mapě a zároveň všechny nezávislé státy bývalé Jugoslávie. Na dokument co ukazuje nejnovější postupy a technologie je to dost amatérská chyba. Líbily se mi ale hrané scény ze života neandrtálců.

plakát

Na prahu války (2019) 

Já si pořád říkal proč mi to těma nudnejma dlouhejma scénama, monologama a detailama na přírodu připomíná Tenkou červenou linii a pak to vidim (ta aspoň měla skvělý válečný scény a závěr se sebeobětováním dával smysl, ne jako tady). Dlouhej ucajdanej příběh jednoho idealisty, který si myslí, že svým “odbojem” spasí svět. Místo toho obětoval sebe a vlastně celou svou rodinu. Čím byl film delší, tím víc mě začínal hlavní “hrdina” srát a příběh nudit. Záběry z vesnice, kde místní burani nechávají rodině sežrat činy jejich otce mě taky nebavily. U sester chvíli člověk nevěděl která je která a ze začátku ani nebylo jasné, kdo co po kom chce. Starosta po Franzovi, manželka po Franzovi, sestra po Franzovi, Franz po všech ostatních. Velké zklamání. Hvězda za krásnou alpskou přírodu a obsazení, ale jinak naprostá ztráta času u rádoby uměleckého filmu s vyšším podtextem.

plakát

German, The (2008) 

Příběhově a trikově se mi to moc líbilo. Jediné co mi tam vadilo bylo přistání pilota v klidu při vývrtce. Ale budiž. Jinak krásnej kraťas.

plakát

Vracenky (1990) 

Pomalá nuda…

plakát

Mezi vlky (2011) 

SPOILER: Nevim no, nechápu, že si neudělali hned na začátku z letadla nějaký sečný zbraně nebo primitivní kopí na ty vlky. Celej film před nima utíkají s holýma rukama. Už jenom, že opustili to místo pádu letadla mi přišlo nesmyslný. Lano přes rokli v rovině v dálce asi 20 metrů taky úplně nevim, no a ten konec? Šílený. A navíc na Primě utnuli titulky a nebyla k dispozici scéna po nich, což jsem si musel dohledat na youtube. Celkově zklamání.

plakát

Tora! Tora! Tora! (1970) 

Na tu dobu neuvěřitelně natočený bojový scény.