Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (22)

plakát

Blok 99 (2017) 

Ježíš já mám radost, že někdo natočí něco tak zábavnýho, co se odlišuje od těch komiksovejm žvástů bez krve a spermatu.

plakát

Transformers 3 (2011) 

Přišlo mi to hrozně, ale hrozně hloupý. Asi to znamená, že už jsem vyrostl nebo nevím ...

plakát

Voda pro slony (2011) 

Nějak to moc rychle uteklo. Hezký, ale prázdný. Čekal jsem trošku větší romantiku.

plakát

Rolling Stones (2008) (koncert) 

stouni už za zenitem, přesto fantastičtí. Kdybych si nepřečetl, že to režíruje scorsese nepoznal bych to.

plakát

Zelená zóna (2010) 

Exkurze do Iráku. Původně jsem myslel, že budu mít problém s Mattem Damonem v hlavní roli. V těhle válečnejch filmech mám raději no name americký hrdiny, protože může kdokoliv umřít, kdokoliv vyhrát … když je to okoukanej ksicht tak je všechno dopředu jasný. Ale Damon fungoval, nevadil mi a americkýho vojáka jsem mu bez problémů věřil. Co mi trochu vadilo, byla rozklepaná kamera, ale nedokážu říct proč, protože naopak u bourna jsem to vítal. Celkově průměrná zábava na necelý dvě hodinky.

plakát

Souboj Titánů (2010) 

PROČ? proč někdo znásilní takovou lasiku? jenom proto, aby měl na úplatek převozníkovi ... ? jedna hvězda za herce co mám rád - madse mikkelsena a jasona flemynga, a ta druhá za gemmu arteton

plakát

X-Men: První třída (2011) 

Super. Finále mě vmáčklo do sedačky a půl hodiny drželo mou pozornost a smysly našponované. První půlka mě ale úplně nenadchla (s výjimkou scény v Argentině). Přišla mi taková rozkouskovaná, neucelená. Chtěl bych pochválit herce v hlavních rolích Fassbender s McAvoyem byli úžasní. A vidět mladého Magneta a Profesora X byla paráda. S komiksem jsem se do styku nedostal, X-men filmy jsem všechny viděl, ale ten vesmír úplně přečtenej nemám, jenom takové podvědomí, a moc se mi líbilo, jak celá ta skládačka postupně do sebe zapadala. Pro mě nejlepší film z X-menovské série.

plakát

Cesta (2009) 

Tak jsem podlehl a kouknul se na adaptaci jedné z mých nejmilejších knih. Film to není špatný, ale je trochu zbytečný. Navíc knížka mě na pár dní dostala do pěkné deprese, což se filmu nepodařilo ani náhodou. Potěšila mě hudba Warrena Ellise a Nicka Cavea a to je asi tak všechno. Kdybych to neviděl, udělal bych líp, mohl jsem si v hlavě nechat svojí vizi. Takhle až to příště budu číst, uvidím Mortensena .

plakát

Fido (2006) 

Příjemná oddychovka a pohled na zombie tématiku zase z jiného úhlu. Rozhodně si snímek zasluhuje pochvalu za svěží nápad. Film je okořeněn lehkou absurditou, nadsázkou a jemným černým humorem.Jinak to určitě není nic co by cloumalo světovou kinematografií, ale na sobotní klidné odpoledne určitě skvělá zábava.

plakát

Death Race 2000 (1975) 

Uf, dalo mi zabrat abych to vydržel dokoukat. Je to hrozná blbost. Je znát jak starej film to je. Děj je jednoduchej, sledujeme závodníky v divných (divný zní ještě dost přívětivě) autech, kteří se musí dostat přes státy do New Angeles. Přitom se je snaží zničit rebelové, kteří s pořádáním závodu nesouhlasí. Celé to má jakýsi politický podtext. Možná to zní zábavně ale zábava to není. Mezi závodníky jsou zajímavé(rozumněj podivné) prototypy a postavy, které mají šílené kostýmy . Nejvíc je posádka tvořená dvojicí nácků. V závodě nejde jenom o rychlost, ale také o body za srážení a zabíjení lidí. To se mi na filmu líbilo asi nejvíc - několik různých poprav pomocí auta. Jinak je to nuda. Za zmínku pak ještě stojí David Caradine a Sylvester Stallone v hlavních rolích. Tenhle film je případ kdy remake, který natočil Paul W.S. Anderson někdy v roce 2008 má smysl a původní snímek mu sahá sotva ke kolenům.