Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (1 167)

plakát

Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) odpad!

Já to asi nechápu. Namachrovaný frajírek klátí roštěnky, masakruje padouchy a vlastně se tam nic neděje. Asi se to lidem líbí, pořád dokola to samé. Výprava a kostýmy pěkné, zrecyklované z předchozího filmu.

plakát

Napříč časem (2009) 

Tento pohádkový snímek mě mile překvapil, Je sice trochu přitažený za vlasy, ale jako tajemná pohádka a dobrodružný filmeček potěší.

plakát

Czech Made Man (2011) 

Čeští filmaři natáčí drama podle amerického stylu. Moc české mi to nepřišlo, ale co musím uznat, tak je dobře provedené výtvarné zpracování, kamera a barevné korekce. Na český film nadstandardní.

plakát

Ošetřovatel (2011) odpad!

Nééééé! Hlavně né mluvící zvířátka! Proč?! Komu se tohle líbí? I děti z toho musí mít trauma, když se mluvící lvi a medvědi a vlci a gorily snaží dostat svého ošetřovatele do kalhotek nějaké blbky.

plakát

Moje krásná učitelka (2011) 

Znechucená Julie a její další vlemi příjemná role (ironicky myšleno). Na tu dr*ku se nedá koukat, ale Tom to docela zvládl. Samotář ze Seatlu recyklovaný, ale i přes to sympatický. Fandila jsem všm postavám.

plakát

Rumový deník (2011) 

Na tenhle film reprodukující nějakou vzpouru kdesi s nějaké sebenalezení zhrzeného umělce se dá říct jen jedno: NO A CO?! Koho to zajímá?!

plakát

Loď lásky (2011) 

Tutsi hadr, ale docela dobrý nápad a zábavná podívaná.

plakát

Rande měsíce (2006) 

Mám v oblibě filmy typu "luzr se kvůli holce vyšvihne a je z něj rázem borec světa". Zajímavý romantický příběh v minimalistickém interiéru.

plakát

Kiss Kiss Bang Bang (2005) 

Viděla jsem to. A už nevím, o čem to bylo. Asi o ničem.

plakát

Mezi nebem a zemí (2006) 

Zajímavá filozofická myšlenka podaná v promyšleném příběhu. Povedené drama.