Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (7)

Frigo, oběť krevní msty

Frigo, oběť krevní msty (1923)

To je můj neoblíbenější film vůbec. Je tam legrace, romantika, napětí, prostě všechno, co má film mít. Když jsem uviděla toto dílo, zamilovala jsem se do Bustera a žádného jiného muže nechci!!! (škoda že je mrtev)

RRRrrrr !!!

RRRrrrr !!! (2004)

Vy nrozumíte srandě!!! Proč tomu dáváte tak málo?! Tento film se mi teda strašně líbil, spousta legrace, dobrý hlášky a prostě super nápad. Doporučuju všem, co se chtějí pobavit!!! - No, tak jsem nad tím popřemýšlela a on je to zrovna ten typ filmu, který se jedné půlce lidí nelíbí a druhá půlka ho úplně žere. Doporučuji vidět víckrát!

Hitler kaput!

Hitler kaput! (2008)

No hustý meganářez, i přesto, že neumím rusky, tak jsem učůrávala smíchy. Oceňuji detaily a stylizaci filmu, odvahu dělat si legraci z Hitlera a suprovou hudbu. Nehledejte ve filmu hloubku a ani myšlenku, je to prostě jenom legrace k popukání :-D

Hele kámo, kdo tu vaří?

Hele kámo, kdo tu vaří? (2005)

Tak to mě teda mrzí to vaše chabé hodnocení, ale já jsem z toho filmu byla vážně nadšená. Skvělé vtipy, hlavně ta jejich hra, mezilidské vztahy a hlavně vám ukážou, že nikdy nevíte, co se děje v zákulisí vaší oblíbené restaurace. Vše, co se odehraje za jediný den je humorné, vtipné a prostě super. Strčte si tu jednu hvězdičku někam, nerozumíte srandě!

Zaslaná pošta

Zaslaná pošta (2010)

Výborný filmeček plný akce, napínavý a skvěle natočený. Literární předlohu neznám, ale rozhodně jsem se pobavila a 3 hodiny utekly jako nic.

Ten Největší

Ten Největší (2007)

Výborná milá komedie o looserovi, který ve strachu před znásilněním dokáže zázraky. Dnešním trendem jsou komedie plné krve a násilí (jako Benga v záloze, Zelený sršeň, Kick-Ass), já spíš fandím takovým komediím, kde není prolita ani kapka krve a pár zlámaných prstíčků je bráno skutečně jako legrace. Milá a příjemná komedie, doporučuju!

Raubíř Ralf

Raubíř Ralf (2012)

Milý a pěkný film, který je nejen skvěle zpracovaný, ale obsahuje úžasné charaktery, které se v průběhu filmu vyvíjejí. Scénář je milý, vtipný a napínavý. Za poslední dobu jedna z nejlepších pohádek <3