Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (114)

plakát

Projekt Modrá kniha (2019) (seriál) 

Skvělý seriál a naopak, kdy další řady jsou slabší, tak tady je druhá řada ještě lepší :-) Paráda... jen jsem na Edně četl, že to byla řada poslední :-(

plakát

Velký lov (2020) (seriál) 

Neuvěřitelně dobře dramaturgicky zpracovaná 70- léta a lov na bývalé (skutečné) nacisty. Geniálně zpravované, dobrodružné a navíc poučné i zábavné zároveň, Fantasticky Al PAcino . Za mě jeden z nejleplších seriálů posledních let . Vracíme se na začátku každého dílu do války ke konkrétnímu zločinu a pak střih a nádherná 70. léta (tedy v Americe -ne u ná s:-...seznámení se zločiny nacismu a jejich pronásledovateli po 30 letech - podané ale velmi vkusnou a místy velmi zábavnou fornou.

plakát

Brakýři (1983) (TV film) 

Škoda, že tento dvojdílný román Údolí strachu nebyl nikdy zfilmován... tedy vyjma druhé části J.Adamcem jako Brakýři

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Ještě jste dnes nezvraceli ....a nechcete ? Tak si tohle "veledílo" ,s narcistním pseudomoterátorem v hlavní roli, nikdy nepouštějte. Míra trapnosti je tak s trašlivá , že to nelze slovy povědět !!!

plakát

Nerozluční (1974) (seriál) 

Byly tenkrát odvysílány v ČsT celkem 4 vybrané epizody.

plakát

Dobrodružství Poseidonu (1972) 

Viděl jsem zase po čase... novější verze tomu nesahá ani po kolena. Gene Hackman v životní formě v roli drsného kněze, který zachraňuje své "ovečky" .

plakát

Pád anděla (2019) 

Do třetice a tentokrát je třetí díl zdaleka nejlepší. Akční pecka jako Smrtonosná past 1-3. Tohle se opravdu povedlo ... vůbec jsem nečekal, že to bude tak dobré po průměrných prvních dvou filmech.

plakát

Osvobození (1969) 

Tendenčně ale velmi kvalitně, co se týče vizuálu, natočená pentalogie

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Podivný mix Promethea a Vetřelce. Vlk se nažral a koza nezůstala celá... je to blbý a blbější , od Prométhea...Očekávané pokračování si nedovedu představit, raději...

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Jak psala Mirka Spáčilová - "časová kapsle do roku 1969 . … a skutečně funguje dokonale . Poslední podobný zážitek, co se týče doby děje,  jsem měl se seriálem 11.22.63. Zde je vše tak naprosto dokonale vytvořené, že má člověk pocit, že "tam" je a užívá si to s hlavními postavami. Dle mého nejlepší film Tarantina. Navíc mě velmi překvapil a potěšil konec filmu.