Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (92)

plakát

Crash (2004) 

Nádherný film složený z několika strhujících příběhů, který ve vás probudí všechny možné emoce. Jedna scéna silnější než druhá a konečný výsledek je dokonalost sama. Jedno z nejlepších dramat, jaké jsem kdy viděla.

plakát

Čert ví proč (2003) 

Taková nijaká, nezáživná, průměrná pohádka na dvě hvězdičky. Ta třetí je jen pro mistra Lišku :o)

plakát

Dášeňka (1979) (seriál) 

Jéééé, jakto, že tu Dášeňka nemá ještě žádný komentář? Ale nevadí - já jakožto jmenovkyně nemůžu jinak, než dát pět hvězdiček. Je to prostě klasika, jak v knižní, tak v televizní podobě. No jo no, trocha sentimentu nikdy neuškodí :)

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Tak tenhle seriál mě dokonale dostal. Už dlouho jsem nic tak napínavého neviděla. Skvělý herec v hlavní roli, super hudba. Jednoznačně pět hvězdiček a hurá na druhou sérii :-)

plakát

Disturbia (2007) 

Až na poslední čtvrthodinu to byla příserná NUDA !!!!

plakát

Dokažte mi vinu (2006) 

Naprosto fascinující a bezchybný herecký výkon Vina Diesla mě dokonale uchvátil. Jinak šlo o celkem průměrně zpracované drama, jehož děj se mi do paměti na moc dlouho nevryje.

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Nezávidím hlavním představitelkám, že se musí učit takové kvantum dialogů, ale děkuji jim za to :o) Tempo, ve kterém spolu občas mluví (a jednou takové, když se hádají) je opravdu fičák :o) Super seriál (a super úvodní písnička)...

plakát

Gorily v mlze (1988) 

Nemám skoro ani sílu a těžko hledám slova, abych tento úchvatný a smutný film okomentovala. Tak důvěryhodný a procítěný herecký výkon Sigourney - klobouk dolů. Takže, jestli čekáte velký filmový zážitek a ještě si chcete pobrečet, Gorily v mlze jsou v tomto směru opravdu jistotou!

plakát

Grindhouse: Planeta Teror (2007) odpad!

Nejdou mi do hlavy ta vysoká hodnocení. Kam se to hrabe na Cin city. Byla to totální, nechutná a drastická hovadina bez špetky humoru. Nechápu, jak se takového filmy mohou někomu líbít. A bohužel se nemohu zbavit dojmu, že mnoho z Vás, milí spolukomentátoři, pěje chválu na tento "skvost" jen a jen pro to, že je to od známého režiséra. Jenže to kvalitu bohužel nezaručuje! Prostě děs běs!!!