Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (92)

plakát

Van Helsing (2004) 

Větší slátaninu už jsem dlouho neviděla ...

plakát

Čert ví proč (2003) 

Taková nijaká, nezáživná, průměrná pohádka na dvě hvězdičky. Ta třetí je jen pro mistra Lišku :o)

plakát

Hledá se Nemo (2003) 

Podle mého názoru nejpovedenější, nejvtipnější, nejroztomilejší a nejdojemnější celovečerní animovaný film. Jedno shlédnutí Vám rozhodně nebude stačit, já ho chtěla vidět znovu a znovu. Nesmím zapomenout pochválit český dabing, který je téměř srovnatelný s originálem. TLESKÁM !!!

plakát

Honey (2003) 

Sama nevím proč, ale tenhle film se mi fakt líbil. Asi je to mou slabostí pro filmy s taneční tematikou. Na konci mi dokonce ukápla i slzička :) Hudba byla perfektní, hlavní představitelka úchvatná a když pominu průměrný děj, musím dát čtyři hvězdičky.

plakát

Kameňák (2003) odpad!

Slepit dohromady "nevtipné vtipy", navíc sto let staré - to byl tedy nápad. Bohužel (po monstrózní reklamě) jsem na tento skvost šla do kina a myslím, že jsem jednou, maximálně dvakrát udělala povinnou grimasu, která měla připomínat smích, na víc jsem se vážně nezmohla. Navíc jsem po dvaceti letech vytáhla do kina i taťku a ten znechuceně odcházel a nejspíš ho už do kina nikdy nedostanu :o) Prostě totální fraška, ostuda českým filmům :(

plakát

Kurs sebeovládání (2003) 

Nemám ráda americké komedie, málokterá stojí za víc než tři hvězdičky a Kurs sebeovládání je právě tím typickým průměrem. Výborný Nicholson prostě všechno nezachrání.

plakát

Pach krve (2003) 

Malinko lepší průměr než podobné "vraždící horory", trochu víc ulítlí zabijáci, trocha víc napětí, ale jinak nic nového pod sluncem :)

plakát

Pečeť vraha (2003) 

To nééé, nemám v tomto žánru ráda otevřené konce :( Chápu, že je film podle skutečné události a že když případ nevyřešili ani Korejští kriminalisté, že ani Joon-ho Bong si závěr nevycucá z prstu, ale přesto mě to mrzí. I tak si tento kvalitní snímek zašlouží 4 hvězdičky, je zajímavý, působivý i napínavý. Chválím i svkělou hudbu a herecké výkony.

plakát

Pojídač hříchů (2003) 

Ach jo, to byla kravina ! Nemám se čeho chytit a ať dumám, jak dumám, prostě nemůžu jinak. Jak také ohodnotit film, při kterém se už od poloviny modlíte, aby to co nejdřív skončilo? :(