Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Oblíbené filmy (10)

Hledá se Nemo

Hledá se Nemo (2003)

Podle mého názoru nejpovedenější, nejvtipnější, nejroztomilejší a nejdojemnější celovečerní animovaný film. Jedno shlédnutí Vám rozhodně nebude stačit, já ho chtěla vidět znovu a znovu. Nesmím zapomenout pochválit český dabing, který je téměř srovnatelný s originálem. TLESKÁM !!!

Mrazík

Mrazík (1964)

Klasika, která nikdy neomrzí, právě naopak! Dodnes napodobované a nezapomenutelné scény a písničky, které se vryly do paměti již několika generacím. Jádrem této ÚŽASNÉ pohádky je neopakovatelný český dabing. JEDNÍM SLOVEM SKVOST!!

Ti druzí

Ti druzí (2001)

Po sérii nevkusných, krvavých a speciálních efektů plných hororů VELMI příjemná změna. Troufám si říct, že jde o nejpůsobivější a nejdokonalejší "duchařinu" co kdy zatím byla natočena. Výborná Nicol Kidman, pochmurná atmosféra s dokonalým závěrem, po kterém zůstanete zcela omráčeni, o mrazení v zádech ani nemluvě. Jeden z mála filmů, které si s chutí pustíte ještě jednou, aby Vám (jak se říká) všechno došlo a všimli jste si detailů. OPRAVDU NEZAPOMENUTELNÝ FILM !!!

Zelená míle

Zelená míle (1999)

John Cofeey - jako kafe, jenom se to jinak píše ... tak tato věta, tato postava, Tom Hanks, celý tento fiml - je pro mě něco tak úžasného, působivého a emotivního, že i při psaní komentáře (na který jsem se záměrně vrhla až s odstupem, až moje emoce vyprchají) se mi chce stále dojetím plakat. Ještě nikdy mi tři hodiny u filmu tak rychle neutelky, jako u Zelené míle. Dokonce i ono nadpřirozeno, které jindy moc nemusím, mi k tomu tentokrát dokonale sedlo! Opravdu fascinující zážitek !! Dávám pět a půl hvězdičky, smím? :)

Byl jednou jeden král...

Byl jednou jeden král... (1954)

Já jsem tajtrdlík? Ty jsi tajtrdlík! Za prvý nevim, co to je a za druhý mě to uráží :o) Jedná z mnoha nezapomenutelných hlášek této překrásné pohádky, která neormzí a na Vánoce prostě nesmí chybět.

Saw: Hra o přežití

Saw: Hra o přežití (2004)

Konečně, po dlouhé době hororový thriller, který opravdu stojí za to !! Od začátku naprosto šokující, napínavé a zvrhlé. Dokonale působivá atmosféra v "oné" místnosti plná nečekaných zvratů je opravdu neskutečná - a závěr? - nemám slov. Film si rozhodně zaslouží 5 hvězdiček i přes pár nelogičností v čele s přeřezáním kosti onou zrezlou (a nejspíše i tupou) pilou.

Samotáři

Samotáři (2000)

Skvělý film, skvělí herci (hlavně Macháček a Trojan), skvělý nápad, svělé hlášky, skvělý soundtrack, 101% - tak to každopádně :o)