Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (198)

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Ultra luxusní zábava nejen pro guru fajnšmekry! "Zkoušel jste ho vypnout a zapnout?" Muhehe!!!

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Tak po znovuzkouknutí musím ultimatovat....člověk rychle zapomene...ve chvatném tempu života, a to je velká chyba! Tento film by měl být předepisován na deprese, protože tolik krásna a dokonalosti se nenajde v žádném antidepresivu na světě. Amélie...bez Tebe by mé dnešní city byly jen skořápkou citů dávných!

plakát

Amerika hledá topmodelku (2003) (pořad) 

Jako komedie je to v podstatě geniální. Člověk se i koukne tam, kam se nekoukne....a hlavně, fotografové jsou naprosto špičkový. Klidně vydržim hodinu koukat na vymatlaný vokurky, když nakonec uvidim fotky těch majestrů! :-)

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Sobotní odpolene u bedny s občasným upadnutím do krátkodobého komatu... :-D Nicméně Ewan je coby kněz docela šu...ézní :-) Neuchvátilo, neurazilo.

plakát

Armáda démonů: Matka slz (2007) odpad!

Tohle mě fakt vytočilo. Co to, proboha, bylo? Už při první scéně jsem se zarazila u absolutně trapně odvedeném způsoby brutálně směšného zabití jakési inteligentní vokurky, kdy oběšení na vlastních střevech mělo působit jako jak??? Pak jsem tomu dala šanci, když se té hlavní holce sami otevřeli dveře v muzeu...no dobrý, tak, holka, dej tomu prostor, třeba to překvapí, říkala jsem si. Nepřekvapilo. Stačilo mi to do chvíle, kdy se tam dvě baby váleli po posteli (což mělo bejt asi sexy?) a přišel kdosi, aby té jedné vypíchal oči, což mi ostatně přišlo jako jediné, na co se Argento zmůže a zřejmě tomu říká vrchol hororovosti. Mě to přišlo spíše jako vrchol nevkusného hnusu. Takže naštvaná a znechucená jsem film ani ne v půlce vypnula, placku vyndala a rozflákala totálně na hadry, protože takovej nevkusnej brak v mý filmotéce teda nebude!!! :-(

plakát

Avatar (2009) 

Tak na tohle jsem čekala celej život! Je mi jedno, kolik patosu, agitací, okoukaností, průhledností atd. se v tom skrývá, ani nejsem člověk, který se nechá zviklat reklamními tahy (viz hodnocení protěžovaného TDK)... tento film jsem si prostě bez nadsázky a přehánění zamilovala! Chci věřit, že existuje nádherný, dokonalý svět na planetě Pandora, chci věřit, že se mezi stromy, fungujícími jako internetová síť a létajícími ostrovy prohání lid Navi na dracích, a chci být jedním z nich! Žít nádherný život v naprostém souladu s planetou... v těch barvách, tvarech a kouzlech. Ano, příběh je lehce předvídatelný, ale naprosto mi to nevadilo. Za naprosto perfektní považuji srdečný výkřik Navianky ve chvíli, kdy nalezne svého otce mrtvého... bože, snad nikdy se mě nic tak hluboce nedotklo, tolik lidskosti... Efekty jsou dokonalé, celý svět Avataru je dokonalý. Hodně dlouho jsem nezažila tak krásný niterní pocit při odchodu z kina.... jistě, každá doba má své kouzlo... tato doba má Jamese Camerona! 100%!!! Málokdy propadám při hodnocení takové nostalgii... tentokrát dávám svým pocitům naprosto volný průchod!

plakát

Až na konec světa (1991) 

Jen zajímavůstka: Roku 1991 byla skupina Depeche Mode požádána o skladbu k tomuto filmu. Je to skladba Death´s Door a zpěvy obstaral Martin L. Gore, neboť v této době trávil Dave Gahan veškerý čas v heroinovém rauši (byla to doba "ročních prázdnin DM) a nechtělo se mu kvůli jednomu songu letět z L.A. do Anglie, kde se soundtrack nahrával. Na soundtracku se mimo jiné podíleli: U2, REM, Elvis Costello, Lou Reed, Nick Cave, Patti Smith, Daniel Lanois a Jane Siberry, jejíž song Calling All Angels je pokládán za "nejnádhernější píseň všech dob".

plakát

Baba na zabití (2003) 

Vcelku průměrná komedie. Neurazí, ale zase tak extrémně nepobaví. Člověk se zasměje, je ale fakt, že dostat se do takové situace je spíš k pláči...na druhou stranu, baba se má čile k světu, může jít příkladem, takže my všichni co se tak bojíme stáří, máme vcelku dobré vyhlídky na možnost přivýdělku v důchodových létech :-)

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) odpad!

"Takže si vemte třeba tamhleto, no to, a dejte to sem, jo, že už to hnije? To nevadí, dejte to tam, tak... a máme hotovo" No co to jako má bejt? A jakože kuchař, jo? Ahááá.

plakát

Batman (1989) 

Výborný počin Tima Burtona, který mě dokonale připravil na druhé pokračování, které je prostě úchvatné! Keaton v roli Batmana je naprosto na svém místě, myslím, že pro tuto roli se Michael narodil!