Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (469)

plakát

La La Land (2016) 

Uleptaný a neuspokojivý. Především asi pro to, že se tam opakovaly cca 4 melodie furt dokola a dobrých muzikálových tanečních čísel (jako to úvodní) bylo hrozně málo. Stone i Goslinga mám fakt hodně rád, ale poloha v Crazy Stupid Love jim teda sedí stokrát víc.

plakát

Převrat (2015) 

Solidní filmařina - bez obsahu, ale to asi nikdo nesliboval. Začne to výbornou scénou po dvaceti minutách a až na pár zbytečných srdceryvných okamžiků to skoro nezpomalí. Fajn jednohubka. A fajn vidět Owena v jiný roli.

plakát

Nic než pravda (2008) 

Sice si myslím, že natočit skutečný příběh Judith Miller by bylo desetkrát zajímavější a působivější, ale pointa dobrá a za tohle si možná rozmyslím, jestli tomu nedám 4: "A man leaves his family to go to jail to protect a principle, and they name a holiday after him. A man leaves his children to go fight in a war and they erect a monument to him. A woman does the same thing and she is the monster."

plakát

To nás teda dostalo (2016) 

Ta stereotypizace je přemrštěná. Půlka těch lidí nesympatická. Téma dobrý. Víc děje by neškodilo.

plakát

Iracionální muž (2015) 

voiceovery vadí a hudba je wtf a je to allenovka od ostatních skoro už k nerozeznání, ale Emma je prostě kočka, takže co... 3-

plakát

Most špiónů (2015) 

Eh... banální, předvídatelné, škatulkovité, kýčovité, no, prostě typický Spielberg, ale podle místních komentářů jsem čekal víc. Rylance super, dějové linky klišé až hanba. Exteriéry fajn, ale mohlo jich být víc a nemusela z toho křičet komparsovost.

plakát

Rabin, poslední den (2015) 

Hodně pěkně udělaná nespektakulární rekonstrukce vyšetřování jednoho atentátu. Ale pokud vás nezajímá izraelská politika devadesátých let, je to nepoužitelné a samozřejmě strašně dlouhé. Kéž by někdo něco takovýho o devadesátkách natočil u nás... třeba o Sarajevským atentátu. Btw. Nádherný titulky, ale koho to zajímá.

plakát

Nikdy nejsme sami (2016) 

Ale jo. Nekonzistentní, trochu celý šílený, střídání barvy a čb fakt nedává smysl, ale atmosféra a herci až na Rodena dobří. Víc takovejch filmů (ale pokud možno, alespoň trochu lepších).