Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (92)

plakát

Lidice (2011) 

Vynikající herecké výkony, jako vždy excelentní Karel Roden a podle mě životní role Romana Luknára. Film pro mě nemá slabé místo a z konce filmu mrazí. Z marastu války do komunistických kleští - naprostá beznaděj!Tak z toho šla opravdu hrůza! Zasloužených 5 hvězd.

plakát

Kajínek (2010) 

Tak tohle jsem opravdu nečekala!Dvě hodiny naprosto dokonalého napětí,gradující příběh,skvělí herci ( všem jednoznačně vévodí Vladimír Dlouhý,ale pozadu nezůstává ani Michal Dlouhý,Táňa Vilhelmová a Konstantin Lavroněnko)!A pokud je policie a jurisdikce zkorumpovaná tak,jak je tady naznačeno(čemuž bohužel věřím),máme se ještě na co těšit a možná bude lepší vydat se někam do světa.Film převyšuje mnohé americké thrillery a na naše poměry je to fakt pecka! Jediné,k čemu bych měla výtku,je nešťastně zvolený dabing,zejména Lavroněnka alias Kajínka dabuje Jan Šťastný a dělá tak z ostrého hocha dobrotisko:-).Místy bych mu to snad i věřila:-).Přesto jednoznačně bez ztráty hvězdičky:-).Takže 5:-).

plakát

Počátek (2010) 

Osciluju mezi 4 a 5 hvězdiček, je to mistrný kousek, který vás nenechá vteřinu vvydechnout. Matrix mě nikdy nebral, ale tohle mě dostalo. Po druhé projekci dám asi 5.

plakát

Sexy 40 (2009) 

Mile nenáročný a Zeta je fakt sexy. Prime to ale není:-).

plakát

Jestli se rozzlobíme, budeme zlí (1974) 

Snad nejlepší filmová písnička všech dob a ten film mě rozesměje vždycky, když ho vidím. Navíc mě vrací do mládí:-).Já je prostě miluju:-).

plakát

Sex ve městě 2 (2010) 

Šla jsem na to bez jakýchkoliv očekávání a nakonec jsem se celkem dobře bavila. Holky už jsou sice trochu postarší, ale Samantha je fakt třída:-). Pluje proti proudu času s batohem hormonálních preparátů na přechod a je prostě neuvěřitelná:-). Kdo si chce v kině odpočinout a nepřemejšlet, myslím, že neprohloupí, když si na to odskočí:-).

plakát

Babí léto (2001) 

Broďa se Stellinkou ve svých životních rolích:-).

plakát

Léto s kovbojem (1976) 

"Mladý muži, a uvědomujete si, že budete mít hned tři tchýně? Když jsem si poradil s celým stádem.... Já už si nějak poradím:-))." Nemůžu si pomoct, ale tenhle film naprosto bez výhrad miluju. Komedie, která nikdy nezestárne, pravidelně si ji pouštím na zlepšení nálady, případně jako antidepresivum:-).Hezčího Hanzlíka nepamatuju a lepší písničku než tu od Marušky Rottrové vybrat nemohli .Naprosto nepřekonatelných 5 hvězd:-).

plakát

Robin Hood (2010) 

Gladiátor to není, ale má to spád a šmrnc. A dvojice Crowe - Blanchet spolu nádherně ladí a jiskří. A závěrečné titulky? Prostě fantazie! Ridley mě ani tentokrát nezklamal:-).

plakát

Peklo s princeznou (2009) 

Po dlouhé době zase povedená česká pohádka!Tereza Voříšková je nádherná a Jirka Mádl skoro neuvěřitelně přirozený. Navíc roztomilé peklo a čertíci k pomilování:-). S klidným svědomím a s chutí za 4 hvězdičky:-).

Ovládací panel
2 body