Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (107)

plakát

Obi-Wan Kenobi - Část III (2022) (epizoda) 

TUNEL: Vidím, že tady je zase spousta expertů na logiku, kteří navíc překrucují to, co bylo vidět v seriálu. Reva odkryla vchod do tunelu a pak byl pohled na její obličej. Všechno. A pak byla na konci tunelu. Takže LOGICKY asi věděla nebo přinejmenším tušila, kde ten tunel může ústit a tam došla vrchem, nikoli tunelem, aby neviditelně předběhla Leiu nebo podobné nesmysly, které se tu člověk může dočít.

plakát

The Mandalorian - Kapitola 11: Dědička (2020) (epizoda) 

...jakožto fanouškovi Twin Peaks: The Return mi žádné čekání absolutně nevadí, takže 3. epizoda 2. série za 5. Mando se na planetě sekl, Calamari dodal papindekl, pulci se vylíhli, Mandové přilítli, Stormíci kaput, chyběl jen Marek Vašut.

plakát

Anakonda – konec mýtu? (2020) (TV film) 

Směšují se zde různé věci. Pokud vím, tak samotní místní rozlišují ty obří hady od klasické anakondy a mají pro ně jiné jméno. Čili by se nemělo jednat o přerostlé anakondy velké, ale o jiný, dosud neobjevený a možná už vymřený druh. Aby toho nebylo málo, tak Sachamama neboli "matka džungle" má mít krunýř a na hlavě podivné výrůstky (doloženo i na keramice dávných Močiků), což moc zase nesedí na gigantického hada, ale spíše třeba na zatím neobjevený obří druh dlouhokrké želvy (Chelodina). Doporučuji si dohledat fotky toho zničeného úseku pralesa z roku 1997, kdy se tam údajně Sachamama objevila (viz ten Vašíčkův úvod)...něco velkého to být muselo. :)

plakát

Rédl - Komu se dá věřit? (2018) (epizoda) 

OK, tentokrát komentář trochu jinak, protože některé výtky se tady fakt nedají číst: Eleanor05: Nic z toho seznamu není zjevný fail, ani nezjevný. Nábytek jak z 50. let najdeš v některých domácnostech, zejména u důchodců, i dnes, natož v raných devadesátkách. To není plochá obrazovka klasického počítače, ale rozevřený laptop. Rédl nejede úplně ve tmě, ale v příšeří a kdomě hluku motoru asi nechce zbytečně světlem upozorňovat, když jede do toho "bezpečí", když pominu tehdy neexistující povinnost denního svícení - v té scéně je to ale, vzhledem k tomu soumraku, už tak na hraně, takže spíš bych si tipnul na zjevný úmysl.

plakát

Bigfoot (1967) 

Jediný pravý film, zachycující seskveče - bigfoota.

plakát

Městečko Twin Peaks - Epizoda 1 (2017) (epizoda) 

Návrat legendy vypadá úplně jinak, než legenda sama. Uvidíme, jakým směrem se nové Twin Peaks vydá.

plakát

Městečko Twin Peaks - Epizoda 3 (2017) (epizoda) 

Lynch s Frostem mě zavedli někam, kde jsem ještě nebyl. A to už se mi u filmu nebo seriálu dlouho nestalo. "HellloooOOOOOooo!!!"

plakát

Sherlock - Série 4 (2017) (série) 

4. série zatím zklamání. Už je z toho trochu jiný žánr. Lehkost a švih dřívějších epizod je ten tam. Překombinované, přeflashbackované/flashforwardované. Na Sherlockovi se mi vždycky líbilo, že jsem nevěděl, co se stane v další scéně, kam se případ rozběhne a jak se nakonec rozuzlí. V prvních dvou dílech 4. série se mi ale stalo, že jsem úspěšně předvídal, co se stane a jak to dopadne. Takže buď jsem geniálnější já, nebo se Sherlock stává předvídatelnějším (a nudnějším).

Ovládací panel
2 body