Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (66)

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Okázalá nuda. Během 3 hodin se dozvíme, že Erebor obsadil drak, že 13 odvážných Trpaslíků a jeden totálně zmanipulovaný chudák Hobit si ho hodlají vzít zpět a nejspíš to nebude žádná sranda. Prostě, epochální uspávačka, nic víc.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Přes veškerou snahu autorů i herců (a že je mám všechny opravdu ve velké oblibě) mě po shlédnutí Oplevova "originálu" tenhle americký cover prostě nebavil. Závěrečných 10 minut jsem skoro nepřežil.

plakát

Lidice (2011) 

Velké zklamání. Dramaturgický průser (příběh téměř žádný, rozpadlý na padrť nespočtu postav), emočně nicotné. Takhle si vyprávění o jedné z největších tragédií WW2 (aspoň ve středoevropském regionu) fakt nepředstavuju. Kdybych příběh lidic neznal a jako Čecha se mě nedotýkal, tak vypnu nejpozději při scénách s implantací vysílačky. Jj, velká škoda, že tohle téma nezpracoval Miloš forman, to by byla pecina: "....O Lidicích jsem chtěl točit už kdysi dávno, když jsem dělal ještě v Praze. Moje myšlenka byla natočit film o vyhlazení Lidic v tom smyslu, že Němci tam vlastně točí sami pro sebe instruktážní film, jak dělat genocidu. To by bylo ještě silnější než jenom ukázat, co a jak se stalo. Teprve pak by si lidi mohli uvědomit ten šílený a pro mě nepochopitelný paradox, že ti zabijáci jsou vlastně normální lidi, kteří to dělají jako džob..."

plakát

Drive (2011) 

Po slibném začátku jsem čekal víc, než ochranářsko-mstitelskou čistku v příměstském podsvětí s motivací á la "..proč? Protože ty a tvůj malý syn jste to nejlepší, co mě v životě potkalo". Buu!

plakát

Julie a Julia (2009) 

Velmi prijemny, i kdzy mozna trochu moc dlouhy (zdlouhavy) film pro vsechny foodies. Meryl Streep jako Julia Child je pochoutkova, přitom ani chvili neprehrava.

plakát

DARYL (1985) 

Sentimentalni vzpominka na detstvi... letni kino na Lipne, odhadem rok 1987 :) Hodnotim tak, jak bych hodnotil tehdy (myslim)

plakát

Cesta (2009) 

Dobra atmoska, ale nestaci mi. Zoufale postradam pointu. Anebo jsem ji po ceste prehlidl.

plakát

Když se čas naplnil... (1980) 

Film, ze kterého jsem zhruba ve svych 8 letech, tedy cca kolem roku 1986, utekl z kina Dukla. Takze bylo treba ho po letech divacky revidovat. Mno, mel jsem chut utect znova...tedy vcas to vypnout, protoze je to opravdu neuveritelny blabol :)

plakát

Donnie Darko (2001) 

Zajímavá etuda na téma cestování časem a prostorem, ne jen prvoplánová sci-fi. Skvělý Gyllenhaal.

Ovládací panel
2 body