Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (67)

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Hlášky+ a nostalgie+. Není to špatné, naopak => lepší než některé předchozí díly a důstojné zakončení série.

plakát

Annabelle 3 (2019) 

viděno v kině na čsfd projekci. Horor ve kterém nikdy nikdo neumře. (kromě slepice). Ani moc lekání nebylo. 3/5.

plakát

Válečné hry (1983) 

Film není moc známý, objevil jsem ho díky tipu od hbogo. A není špatný. Z hlediska IT je k pousmání, ale to je už u filmů běžné.

plakát

Pokojný bojovník (2006) 

"V životě nejsou žádné obyčejné okamžiky." Nejprve jsem četl knížku, pak film.

plakát

Temné stíny (2012) 

Tenhle snímek je lepší, než aktuálních 63%. Máme tu dobrou muziku, Alice Cooper, vtipné hlášky, kalhotky na obličeji v rakvi a asi nejvášnivější milostnou scénu mezi čarodějnicí a upírem, jakou jsem zatím viděl.

plakát

Pětistovka (1949) 

Sic komunistická propaganda, ale pro fanoušky jawa motocyklů nutnost.

plakát

Trabantem do posledního dechu (2016) 

Brilantní černý humor: Dominika spadne a ostatní se ji ptají, jestli je v pořádku. Dominika řekne, že tak napůl OK. Na to ji vozíčkáři odpoví, že je taky napůl OK a druhá odpoví, že je OK na 3/4 :D. No to zabilo celé kino. Dobrých hlášek nepočítaně, pádů také. Ale Jižní amerika mi přišla o chlup lepší.

plakát

Do posledního dechu (2016) 

Silný příběh, silné momenty, bohužel natočeno klasickým americkým "Armagedon" stylem, takže chybí surovost scén. Viděno na ČSFD projekci ve 3D s titulky. Scény na vodě 5*, scény v lodi taky 4*, ale zbytek filmu bohužel.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Krásně našlápnutý film, od začátku má rychlý spád, ale bohužel končí moc brzo. Půlnoční premiéra byl krásný zážitek. Protože se mi starší díly líbí mnohem víc s je tam víc napětí, akční bojové scény mají větší šťávu, tak ani toto zpracování není moc pozadu.

plakát

Dlouhá cesta (2004) (seriál) 

Motorky jsou moje vášeň, cestování taktéž, čili co může být lepší kombinace, než toto :) Film je bohužel většinou o ničem (např dokumentární výprava žlutých trabantů je mnohem lepší). Přípravy: zajímavé, něco i vtipné, líbí se mi zákulisní info KTM vs BMW, ale v celém filmu se mnohé scény opakují a tím film uměle natahují. Průjezd ČR mne potěšil, ale zajímavé to začalo být až v Ukrajině a Kazachstánu a stezka kostí. To je parádní část seriálu, musí řešit mnohé překážky a potkávají zajímavé lidi. Oproti tomu Cesta Amerikou je nuda. A celý ten štáb a asistenční auta je zbytečný. Cestovat se víc nalehko. Na druhou stranu je super, že to přiznají.