Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor
  • Akční

Obsahy (3)

Mary and Gordy in the Country

Mary and Gordy in the Country (1983)

Duo nejznámějších transvestitů Mary Morgen a Gordy Blanche jedou na venkov, aby si přividělali nějaké peníze a hlavně aby se stáli známými. Bohužel nikdo o ně nemá zájem. Na venkově se dohodnou s farářem, jestli by jim nepronajmul staré divadlo. Venkovské publikum je značně pobouřené, když slyší písničky na hraně etiky a vidí muže v ženským kostýmech. Jelikož ale Mary i Gordy vystupují profesionálně a dají do výstupu celé své srdce a jdou neúprosně za svým cílem, získají si publikum absolutně pro sebe. Na konec jim zatleská i sám farář, který měl málem z vystoupení smrt.

Georg Preuße, který ztvárnil Mary a Reiner Kohler, který si vymyslel postavu Gordy přestavují téměř ve všech svých filmech, které natočili, jak těžké pro ně byli začátky. Lidé je nebrali a dost opovrživě se na ně dívali. Tito muži, kteří v normálním životě "teplý nebyli", brali tento byznys jako přivydělání si na živobytí. Mary je transvestit, který když vystupuje, muži jsou z něj tak okouzleni, že mu podlehnou. Je opravdu tak dokonalá "žena", že člověk opravdu hledá, zda nějakou chybičku přece jenou nenajde. Jako muž není moc pohledný, jako žena je opravdu nádherný. Gordy byl spíš vtipálek. Dodával duetu šťávu a legraci. Reiner Kohler bohužel již nežije. Zemřel ve věku 50-ti let na rakovinu.

The Sure Thing

The Sure Thing (1985)

Walter Gibson "Gib" má možnost jet do Kalifornie za dívkou z fotografie, kterou mu zaslal jeho kamarád Lence. Lence mu dohodne o Vánocích rande s touto dívkou, se kterou má zažít sex bez závazků. Gib se vydá na cestu za tímto dobrodružstvím. Bohužel jede s ním Alison, třídní šprtka, která jede za svým přítelem. Celou cestu se hádají. Čím déle spoju ale cestují, tím víc se zbližují a poznávají se. Najednou zjišťují, že život toho druhého není až tak špatný a dokonce si stále víc začínají rozumět a pomalu se do sebe zamilovávají. Alison ale během cesty zjistí, za jakým účelem Gib do Kalifornie ve skutečnosti jede...

Julie Darling

Julie Darling (1983)

Je jí šestnáct a velmi miluje svého tatínka. Miluje ho tolik, že nezabrání vraždě své matky, aby ho mohla mít jen pro sebe. Když je matka po smrti, je šťastná, protože tatínka fanaticky vlastní jen ona sama. Její otec jí ale udělá čáru přes rozpočet. Najde si novou ženu s dítětem. Pro Julie se zhroutí svět. Vyhledá vraha své matky a dohodne se s ním na zavraždění macechy. Aby dosáhla svého cíle a měla otce jen pro sebe, je ochotná jít doslova přes mrtvoly.

Reklama