Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (566)

plakát

Režim - Pomník (2024) (epizoda) 

Potenciál zajímavého scénáře zůstal naprosto nenaplněn. Dlouho mě něco tak nebavilo jako tohle.

plakát

Tělo v mé hlavě (2024) 

V podstatě toto natáčení může být forma terapie pro zúčastněné. Je zajímavé vidět jak lidé trpí často jen kvůli tomu, že si vybudovali podivné představy o sobě nebo jim okolí říkalo věci co by nemělo. Přišlo mi to zajímavé.

plakát

Čtyři malí dospělí (2023) 

Je hezký vidět že Alma Pöysti umí prožívat emoce. Po Karaoke blues jsem tomu vůbec nevěřil 😂 hezký film.

plakát

Karaoke blues (2023) 

To je tak divný až je to hezký. Nejlepší reklama na Finsko, co jsem viděl. Lidi se zmrzlými tvářemi nevyjadřující žádné emoce (jednou za celý film tam byl opravdový úsměv). Výprava by si zasloužila Oscara, protože tohle vizuálem trumfuje snad i devadesátky v České republice. Ve více než polovině filmu někdo kouří nebo leje a ten kdo psal dialogy rozhodně nebyl mluvka. Fascinující jsou záběry na hospodu, kde všichni pořád lejou, kouří a nikdo nemluví. Způsob randění je očividně taky trochu jiný. Zajímalo by mě jak moc je to přehnané a jak moc tohle vyjadřuje Finskou náturu. Zajímalo by mě zda se tenhle film může promítat v Rusku, protože komentářů k válce je tam víc než dost. Kdyby tam nebyly tak ani nevíme zda se film odehrává teď nebo 40 let zpátky. Doporučuju!

plakát

Mnich (2023) 

Bizár. Já mu to prostě nevěřím. Vypadá jako vyzenovaný mnich, ale podle mě není. Lpí na věcech a dokonce ani tolik let mimo společnost a praxe buddhismu to nezměnilo. Jeho syn to možná vystihl když to nazval útěkem. Jak zde už někdo píše, je tu hezky vidět odvrácená strana tohoto života.

plakát

Pluk mizerů - Série 1 (2022) (série) 

První díl mi přišel podobně špatný jako první díl Peaky blinders. Spousta rádoby drsňáckých gest a dialogy relativně o ničem. O co víc mě překvapilo že každý další díl byl lepší a lepší. Nestačil jsem se divit. Hlavně tomu, že je to prý docela podobné skutečnosti. A podle toho co jsme si hledal na wikipedii tak to celkem sedělo.

plakát

Teherán - Bohaté děti (2022) (epizoda) 

Milad je fakt tragéd. Skoro každé jeho rozhodnutí působí probémy.