Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (566)

plakát

Vláda - Série 1 (2010) (série) 

Neskutečný, co zase Dánové předvedli. Je zde vidět spojení politiky a médií, řeší se mnoho zajímavých kauz, je vidět jak snadno může politika a časová vytíženost rozvracet rodinu. Také je vidět, co všechno musí politici občas obětovat na oltář vztahů s veřejností.

plakát

Vláda - Rozděl a panuj (2010) (epizoda) 

Ten vztah v rodině dost graduje. Je mi líto všech zúčastněných

plakát

Vláda - Sto dní (2010) (epizoda) 

Pěkná exkurze do problematiky Grónska

plakát

Vláda - Ctnost uprostřed (2010) (epizoda) 

Na to že je to první díl, což většinou znamená kýbl nudy a učení se nových charakterů, je to zajímavé. Jsou tam sympatičtí herci, které člověk zná z jiných dánských seriálů a vypadá to na velmi slibný začátek.

plakát

Vražda - Série 3 (2012) (série) 

Ani třetí série mě nezklamala. Sarah Lund je zde asi ještě o trochu emociálně labilnější než v předchozích dílech, ale člověk se vůbec nediví, když vidí jak po ni Ruth Hedeby už tři série šlape. Policie místy působí opravdu neschopně, neboť jim pachatel několikrát uteče i když ho skoro mají. Spojení s politikou je výborné, byť mi nepřišlo tak poutavé jako v případě prvních dvou sérií. Za to děj plyne mnohem lépe a hluchých míst je zde málo. Bude se mi stýskat po tomhle seriálu, neboť to nevypadá, že by se měla natočit další série. Byť by bylo velmi zajímavé vidět, co by se dělo dál. Každopádně Dánové opět dokázali, že co se týče krimi seriálů, mají ve své zemi s hnusným počasím a placatou krajinou mnohem větší originalitu než všichni ostatní. Trochu mi tento seriál připomíná podobně kvalitní Broen (Most).

plakát

Vražda - Epizoda 10 (2012) (epizoda) 

Škoda, že to končí třetí sérií... Za mě jeden z nejlepších seriálů, co jsem viděl.

plakát

Vražda - Epizoda 5 (2012) (epizoda) 

Konečně se to začíná trochu rozjíždět. Do teď to byla trochu nuda

plakát

Vražda - Série 2 (2009) (série) 

Ani druhá série nezklamala. Opět velmi zajímavé téma silně propojené s politikou. Skvělý Brix, Lund i Buch.

plakát

Truman Show (1998) 

To, co na Americe nesnáším tu je zobrazeno v nejhorší podobě. Odporná architektura a lidi, co na vás smějí, i když si myslí, že jste idiot. Geniálně originální námět, trochu mi vadila ta teatrálnost hlavních postav, dost mi tam neseděl také Jim Carrey, ale jinak skvělé!

plakát

Toman (2018) 

Pěkně je to všechny semlelo...