Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 097)

plakát

WWE Battleground (2016) (pořad) 

CHARLOTTE, DANA BROOKE VS. SASHA BANKS, BAYLEY - 2* - No divas předváděly poslední dobou lepší zápasy. Super je, že měla debut Bayleym horší je, že to za moc nestálo. NEW DAY VS. WYATTS - 4* - Paráda! Dvě výborné frakce a drsný zápas! Škoda, že už se nebudou moc potkávat. RUSEV VS. ZACK RYDER - 4* - Zack je fakt idiot. Musím říct, že málokterý wrestler mi vadí víc. Takže RUSEV MAČKA! KEVIN OWENS VS. SAMI ZAYN - 3* - Skvělý příběh, dlouhý docela slušný zápas, ale viděl jsem od nich už lepší. NATALYA VS. BECKY LYNCH - 3* - Lepší ze dvou divas zápasů. Obě jsou správně drsňačky, ale Natalya se mi jen těžko kouše. DARREN YOUNG VS. MIZ - 2* - Snad nejslabší zápas celé PPV. Oba mám rád, ale toho debilního kouče Darrena nesnesu! JOHN CENA, BIG CASS, ENZO AMORE VS. THE CLUB - 4* - Skvělý match! Všichni (až na Cenu) byli výborní. AJ je totální pán a Enzo a Cass mě obravdu baví. ROMAN REIGNS VS. SETH ROLLINS VS. DEAN AMBROSE - 4* - Členové Shieldu jsou zkrátka hybná síla WWE. Všichni tři ukázali super show, ale přeci jen myslím, že se mohli vyždímat ještě více.

plakát

Crash (1996) 

Tak to je solidní úchylárna. Zvrácené, ale neskutečně působivé a zábavné. David Cronenberg je totální šílenec! Podařilo se mu vytvořit něco obrovsky originálního. Skvělé atmosférická hudba Howarda Shorea výborné herecké výkony. Především Elias Koteas a Deborah Unger byli dokonalí. Hunter a Arquette také sedly, akorát James Spader se mi moc nelíbil a nepřišel mi vhodný pro tuto roli, ale budiž. Nevím, co k tomu napsat. Je to zkrátka šílený kousek, které vás ovšem vtáhne a pohltí. Nechutná lidská úchylnost.

plakát

Striptýz (1996) 

Proboha, to byla kravina! Musím říct, že to bylo komediálnější než bych čekal. Obzvláště ten naprosto nesmyslný, přetočený konec. To jste si mysleli, že vidíte úplně jiný film. Příběh nic extra, jasně. Herecky naprosto tragédie! Demi Moore se určitě hodí na to, aby hrála vychcanou striptérku, to jo, ale určitě se nehodí na to, aby zároveň hrála starostlivou matku, kterou vyhodili od FBI, a proto ukazuje prsa. Burt Reynolds, to nepochopím! Naprosté zneuctění výborného herce. Ovšem koho musím nutně ocenit, tak je "George Bush" Ving Rhames! Ten byl naprosto bez chyby. I hudba Howarda Shore byla skvělá, ovšem někdy byla také trochu mimo a spíše to vypadalo na OST k Pánu prstenu než ke Striptýzu. Pro mě naprosto neskutečně hloupý projekt. Ovšem bylo to tak blbé, že ty dvě * tomu dát musím.

plakát

WWE Money in the Bank (2016) (pořad) 

ENZO AMORE, BIG CASS VS. SIMON GOTCH, AIDEN ENGLISH VS. THE CLUB VS. NEW DAY - 3* - Docela zajímavý začátek, který nabídl spoustu wrestlerů najednou. Baví mě nástupy všech kromě The Club. V ringu je to podobné. BARON CORBIN VS. DOLPH ZIGGLER - 2* - Tak Baron můj oblíbecen určitě nebude. Naproto nudný wrestler, který se tváří na brutála a na sílu, ale nemá na to. CHARLOTTE, DANA BROOKE VS. BECKY LYNCH, NATALYA - 2* - Divas divize se zvedá, to ano. Tento zápas ale zrovna nebyl nejlepší příklad. Spíše to bylo, jak ze starých časů. Nicneříkající akce, žádný titul ve hře a slabý příběh. SHEAMUS VS. APOLLO CREWS - 3* - Apollo mi připomíná spoustu dalších černých wrestlerů, takže doufám, že ukáže nějaký svůj specifický styl, jinak hodně rychle zapadne. Nicméně se Sheamusem ukázal solidní zápas, který sne přísnější měřítko. JOHN CENA VS. AJ STYLES - 4* - Myslím si, že moc dobré až na trochu trapné zakončení. AJ tohle nemá zapotřebí, ale chápu, že Johníček to potřebuje nutně. Ovšem jinak musím vyzdvihnout i Cenu, který předvědl velmi slušný výkon na něj. MONEY IN THE BANK MATCH - 5* - Paráda. Vyloženě paráda. Účastníci dali vše! KO, Sami, Alberto, Cesaro, Y2J a Dean udělali mega show. Zápas bez chybičky. RUSEV VS. TITUS O´NEIL - 3* - Trošku nesmyslná vsuvka pro mě, ale asi je to proto, aby main event vypadal lépe. Nicméně velký zápas pro Tituse, což oceňuji a každý velký zápas pro Ruseva je správně. ROMAN REIGNS VS. SETH ROLLINS - 5* - Nakonec těch 5* dávám, ale ne zápasu samotnému, ale celému tomu rozuzlení a hlavně genialitě příběhů Shieldu. Nejlepší frakce v dějinách WWE!

plakát

Winchester: Sídlo démonů (2018) 

Je to škoda. Tvářilo se to parádně. Skvělý trailer, dobří herci. Bohužel to nenaplnilo má očekávání. První půlka byla v pořádku. Moc hezky udělané kulisy, kostými a celkově vizuální dojem velmi dobrý. Nápad a příběh byly také skvělé, ošem potom přišlo to závěrečné vyvrcholení, které bylo otravně dlouhé a trošku stupidní. Přes půl hodiny se tam děly divné věci, které těžkopádně měnily výsledek filmu. Hellen Mirren jako vdova skvělá a Jason Clarke jako chlastací, sjíždějící se psychouš taky super. Všechno bylo ta na 4*, ovšem ten konec byl na 1*.

plakát

Toxický mstitel 4: Masakr ve městě (2000) 

Kdysi jsem viděl jedničku a byl to shit. Tak jsem zkusil přeskočit na čtyřku s tím, že třeba těch 16 let rozdíl bude znát. Není. Je to stále strejná sr*čka. 62% je naprosto nesmyslné hodnocení a lidi, kterým se tohle líbí naprosto nechápu a vůbec chápat nechci, protože mi to nepřijde ani už úchylné, ale rovnou dementní. Stejně jako polovina postav ve filmu. Lloyd Kaufman vlastně vymyslel nejméně vtipná témata a snažil se z nich udělat nejnechutnější věc, jaká ho napadla. Během filmu se mi podařilo asi 3x se pousmát, což u komedie není mnoho. Upřímně nevím, jestli ten film má něco, co se podle mě povedlo. Možná, že kdyby byl Toxický mstitel braný vážně a udělal se v novodobém měřítku, jako drsný scifi horor a upustilo by se od mega-hovadin, kterými je propleten, tak by se to dalo i někomu doporučit. Ovšem za tohle se skoro stydím, že jsem viděl.

plakát

WWE Extreme Rules (2016) (pořad) 

Totálně nejlepší zápas byl samozřejmě Dean proti Y2J. Chris je vidět, že pamatuje tu drsnější dobu WWE a Dean by se do ní mega hodil. Připínáčky mě zničily. USOS VS. KARL ANDERSON, LUKE GALLOWS - 2* - RUSEV VS. KALISTO - 3* - NEW DAY VS. AIDEN ENGLISH, SIMON GOTCH - 3* - MIZ VS. CESARO VS. KEVIN OWENS VS. SAMI ZAYN - 4* - DEAN AMBROSE VS. CHRIS JERICHO - 5* - CHARLOTTE VS. NATALYA - 3* - AJ STYLES VS. ROMAN REIGNS - 4*.

plakát

WWE Payback (2016) (pořad) 

ENZO AMORE, BIG CASS VS. SIMON GOTCH, AIDEN ENGLISH - 2* - Nic se tam vlastně nestalo. Velmi krátké a je to škoda, protože jsem na ně byl hodně zvědavý. KEVIN OWENS VS. SAMI ZAYN - 3* - Výborný příběh, ale ten zápas nebyl tak slavný, jak se tvářil. MIZ VS. CESARO - 3* - Dobří wrestleři, ale znovu. Chyběla ta nadstavba, troška té šťávy, co je potřeba, aby jste si ten zápas zapamatovali. DEAN AMBROSE VS. CHRIS JERICHO - 4* - Nejlepší zápas celé show. Ostatně , jak u těchto dvou bývá zvykem. Málokdy je vidíte ve slabých zápasech. CHARLOTTE VS. NATALYA - 2* - Bohužel se divas zase vrací do starých kolejí a jejich zápasy nejsou moc o wrestlingu. AJ STYLES VS. ROMAN REIGNS - 3* - Slabší než jsem čekal. Přesto ten zápas měl celkem náboj, to ano, ale prostě plán WWE s Romanem je stupidní.

plakát

WrestleMania 32 (2016) (pořad) 

Ladder match - 4* - Výtečný začátek Wrestlemanie. Zayn a Owens proti sobě je záruka kvality. Moji oblíbenci Cody a Miz. A do toho výborný Sin Cara! Zack Ryder? To snad nekomentovat. AJ STYLES VS. CHRIS JERICHO - 5* - Naprosto senzační zápas. Dlouho jsem neviděl dvě hvězdy, které by si tak sedly. Ten zápas měl všechno. Jedni z nejlepších wrestlerů současnosti. NEW DAY VS. LEAGUE OF NATIONS - 4* - Na tag team to bylo velmi dobré. Rusev je výborný a New day mě opravdu začínají bavit. DEAN AMBROSE VS. BROCK LESNAR - 4* - Znovu dvě top hvězdy a spoustu suplexů. Zábavný zápas. BECKY LYNCH VS. CHARLOTTE VS. SASHA BANKS - 4* - Nejkepší divas, co jsem zatím viděl! Snad poprvé to byl wrestling. Vypadá to, že ta jejich divas revoluce by mohla i fungovat. Všechny tři, včetně Charlotte kterou nesnáším, předvedly své maximum a stálo to za to. UNDERTAKER VS. SHANE MCMAHONE - 5* - Pro mě main event celé show. Po tomhle zápase měla končit. To, co tam předvedli bylo výjimečné. Shane je totální magor. Věděl jsem to, ale stejně je člověk z něj v šoku. BATTLE ROYAL - 3* - Trošku zbytečný zápas, ale fajn překvapivý vítěz. ROMAN REIGNS VS. TRIPLE H - 3* - Nejlpší věcí na tomto zápase byl nástup HHH. Potom totální průměrnost a prvoplánovost.

plakát

Upír Nosferatu (1922) 

Viděno v kině Lucerna s živým klavírním doprovodem a výjimečný zážitek. Průkopnický film.