Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 097)

plakát

Konec světa (1999) 

Třetí hvězdu jsem dlouho rozmýšlel. Ono to má dobré věci. Skvělý Gabriel Byrne, samozřejmě je tam Arnie, roztomilá Robin Tunney, má to docela dobrou atmosféru. Ale příběhově je to slabší a pomalé. A bohužel posledních 30 minut je děsná slátanina, která nedává vůbec smysl. Dalo by se z toho vytěžit více.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Upřímně bych to nečekal, ale popravdě jsem spokojený. Oproti prvnímu dílu nové etapy je to mnohem lepší. Když se oprostíte od srovnání s klasikou, tak se dostanete do bodu, že se jedná o super scifi s fantastickým obsazením. Má to nedostatky. Jsou tam opravdu některé nezajímavé a zbytečné postavy. Daisy Ridley je neskutečně slabá, aby táhla tuhle sérii, to je prostě fakt. Ale velké štěstí je, že jí zastoupí jiné. Silnými herci jsou zde jednoznačně fantastický Driver. Sympaťák Isaac, skvělý skunk Gleeson, parádní mini role Del Tora a pro mě příjemné obsazení Billie Lourd. Samozřejmě je nutné zmínit nostalgické zastoupení Carri Fisher a především Marka Hamilla. Tradičně parádní hudba, o efektech nemá smysl nic psát. Bojím se, že trojka mě zase zklame, ale minimálně tento díl splnil své na 100%.

plakát

Saw 2 (2005) 

Musím říct, že příjemné překvapení. Popravdě jsem nečekal, že zde bude realitně propracovaný příběh, který graduje, pak se sice na chvilku dost zasekne, ale ke konci to rozjede na plné obrátky. Pro mě příjemné herecké zpestření v podobě Vaugier a Mitchell, i když žádný velký výkon to nebyl. Rozhodně je dvojka natolik dobrá, aby člověka přesvědčila, že si pustí i třetí díl.

plakát

WWE Elimination Chamber (2021) (pořad) 

Cesaro vs. Daniel Bryan vs. Jey Uso vs. Kevin Owens vs. King Corbin vs. Sami Zayn - 3*, Bobby Lashley vs. John Morrison vs. Riddle - 4*, Nia Jax & Shayna Baszler vs. Bianca Belair & Sasha Banks - 1*, Drew McIntyre vs. AJ Styles vs. Jeff Hardy vs. Kofi Kingston vs. Randy Orton vs. Sheamus - 5*.

plakát

WWE Royal Rumble (2021) (pořad) 

Drew McIntyre vs. Goldberg - 1*, Sasha Banks vs. Carmella - 3*, Women's Royal Rumble Match - 2*, Roman Reigns vs. Kevin Owens - 4*, Men's Royal Rumble Match - 4*.

plakát

Rabid (2019) 

Není to tak hrozné, jak zde všichni hotnotí. Neznám porovnání s původním Rabidem z roku 1977, ale tato novodobá verze není na 46%. "Supergirl" Laura potěší, protože moc filmů nedělá, ale je vidět, že věk jí přináší haldu plastik, možná měla podobný problém jako hlavní hrdinka. Sestry Soskovy nedělají ty horory špatné. Žádné bomby, ale splní to, co od nich očekávám. Pravdou je, že chvilkami jsem myslel, že se koukám na jiný film, než který běžel pře minutou, ale nijak mě to nerozhodilo. Jsem rád, že jsem viděl v malých rolím CM Punka a AJ Lee, to vždy potěší. Zlatý průměr.

plakát

Sword of Vengeance (2015) 

Jeden z nejhorších filmů, co jsem v poslední době viděl. Spíše odpad nežli 1*. Není to tak blbé až je to zábavná, jak zde někteří píší. Je to jen tupé, o ničem, nudné. Přišlo mi, jak kdyby ten film měl čtyři hodiny. Spíš jsem koukal na zeď než na ten film, abych se zabavil. Přitom obsazení vypadalo slušně. Roden, Skrein a Wallis. Jsou příšerní, všichni. Jediné pozitivum nevidím.

plakát

Woodshock (2017) 

Asi bych to vyloženě nechtěl zatracovat. Nicméně přesně nevím, co skutečně bylo myšlenkou toho filmu. Jestli to byl ekofilm nebo prodrogový film nebo jestli se tam odehrávalo ještě něco tajnějšího. Vizuálně je to zajímavé a herecky je to perfektní. Kirsten je sjetá jak paprika. Pilou je parádní a Joe Cole je takový suchý jako všude, což je u něj dobře. Nicméně nenašel jsem v tom nic, co by mě extra vytrhlo.

plakát

Skřet 2 (1990) 

Opravdu je to jeden z nejhorších filmů všech dob. O tom bych asi nepochyboval. Nicméně, když víte, jak špatné to bude a do toho s tím jdete, tak je to velmi zábavný kousek. Ty postavy jsou parádní! Herci, jak to přehrávají nebo neopak vůbec nehrají. Dialogy o ničem, které nedávají sem tam ani smysl. Kámen ze Stonehange. Chlapeček, jak z reklamy na kečup. Vyšinutá a sjetá královmna goblinů. Co se stalo s chlapcem pod popkornem netuším. Zkrátka, když sem přidáte vedle fanty a hororu ještě komedii, tak se musí najít spousta lidí, co tuhle sra*ku ocení. Dal bych i více, ale bojím se, že film byl myšlen snad i vážně, takže proto zůstanu u 3*.

plakát

Iron Sky: The Coming Race (2019) 

Debilita, ale velmi zábavná. Bylo to totálně ujeté a postavy s jejich charaktery mě opravdu pobavily. Nicméně nechápu, že u takovéto sračky si tvůrci nemohli odspustit černou emancipovanou pololesbičku, jako hlavní hrdinku. Vše ostatní bylo fajn.